Carel Kraayenhof boeken

De bekende bandeonist van het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima .

4,4 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
carel-kraayenhof-boeken-feest-evenement.jpg
urEJxpPap
ls LfpKuT
NJDZBRI
Yzd lXsF
iHGhSiKli
carel-kraayenhof-boeken-feest-evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Carel Kraayenhof
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Accordeonist Carel Kraayenhof boeken

Carel Kraayenhof is de bekende bandeonist die op het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Kongingin Maxima speelde. De traan die Maxima toen liet ontsnappen is slechts één van de vele momenten waarop Carel zijn publiek wist te ontroeren. U kunt Carel tegen aantrekkelijke voowaarden boeken bij Evenses. U kunt hem inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, ceremonie, diner en evenement.

Carel, bandoneonist, componist en arrangeur, is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van deze tijd. Uniek in zijn speelstijl door de grote kennis van de Argentijnse tango, beroert hij wereldwijd elk publiek met zijn betoverende en integere spel. Door zijn samenwerking met Astor Piazzolla (†1992) in 1987 tijdens de Broadwayshow ‘Tango Apasionado’ en zijn jarenlange persoonlijke band met de geliefde tangomaestro Osvaldo Pugliese (†1995) ontwikkelde hij zich tot één van de meest geliefde bandoneonisten van dit moment. Een van zijn hoogtepunten was op 2-2-2002, toen hij tijdens het huwelijk van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Máxima (de huidige Koning en Koningin van Nederland) op hartstochtelijke wijze het gevoelige ‘Adiós Nonino’ van Astor Piazzolla ten gehore bracht. Naast zijn werk de afgelopen 25 jaar met zijn Sexteto Canyengue, zijn duo (sinds 2011) met pianist Juan Pablo Dobal en zijn Kraayenhof Tango Ensemble (oprichting september 2011) werkte hij ook met grootheden uit de klassieke muziek zoals: Ennio Morricone, Yo-Yo-Ma, de violisten Janine Jansen en Joshua Bell en de celliste Quirine Viersen. Hij is een internationaal graag geziene bandoneonsolist bij de verschillende symfonieorkesten zoals o.a.: het London Symphony Orchestra, Berliner Symphoniker, Orchestre National de Lyon,Tonkünstler Orchestra (Wenen), Hong Kong Philharmonic Orchestra, Cincinnati Symphony Orchestra, Sidney Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, met STING, e.v.a. Dat Carel zichzelf niet beperkt tot één muziekstijl bewijst zijn samenwerking met de zangers Dulce Pontes en Sting.

Boekingen Carel Kraayenhof

Wilt u Carel Kraayenhof boeken voor uw bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw ceremonie of diner. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Carel Kraayenhof

Repertoire Carel Kraayenhof

Genres

Pop
Akoestisch
Nederlandstalig
Achtergrondmuziek
Latin
90s
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Nella den Hollander
5 uit 5 sterren
Plezierige en mooie avond!
Ankie Langerak
4 uit 5 sterren
Het concert was prachtig, bravo!
Shirley van Well
4 uit 5 sterren
Echt genieten.

Vergelijkbare acts

Bilal Wahib

Bilal Wahib

Rapper Bilal Wahib bekend van de hit 'Tigers', nu te boeken op uw feest!

prijs op aanvraag
The Blockparty

The Blockparty

Dit duo met de hit "Huts" laat zeker het feest losbarsten

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.