Achtergrondmuziek huren voor uw ceremonie, receptie, bruiloft, diner of borrel? Achtergrond muziek is muziek die bedoeld is om niet direct of bewust naar te luisteren, maar die vooral als doel heeft sfeerverhogend te werken. Bij Evenses boekt u live achtergrondmuziek, die veel gebruikt wordt bij bruiloften en recepties, in alle vormen en maten. Onze artiesten zijn professioneel en leveren hoge kwaliteit. Zo kunnen zij zich aanpassen aan evenementen waar muziek niet de hoofdtoon moet voeren.
Evenses biedt een ruim assortiment aan artiesten. Zo boekt u bij ons klassieke ensembles, zoals strijkersensembles of klassieke duo’s, die zorgen voor rustige muziek. Ook hebben we een groot aanbod aan Jazzartiesten, instrumentale muziek; muziek zonder zang, Drive in Shows en akoestische achtergrondmuziek.

Bent u opzoek naar een openingsnummer of achtergrondmuziek voor uw bruiloft?

Naast een mooi openingsnummer om de ceremonie mee te starten, is de muziek tijdens de receptie, het diner en het feest ook niet onbelangrijk. Naast live achtergrondmuziek huurt u bij ons cover bands, duo’s, solisten, Dj’s, Dj’s die in combinatie spelen met bijvoorbeeld een saxofonist en spectaculaire shows. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.