Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!
Violist Julian biografie Sinds hij een kind was heeft Julian de viool gespeeld. Geboren en getogen in Colombia en naar Nederland verhuisd...
Lees meer

€ 495 - € 1155
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren.jpeg
1/6
Violiste
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek huren voor uw ceremonie, receptie, bruiloft, diner of borrel? Achtergrondmuziek is muziek die bedoeld is om niet direct of bewust naar te luisteren, maar die vooral als doel heeft sfeer-verhogend te werken. U kunt natuurlijk via YouTube achtergrondmuziek aanzetten maar om de sfeer echt aan te zetten doet u er waarschijnlijk beter aan om live achtergrondmuziek te boeken bij Evenses. Waarom bij Evenses? Evenses is gespecialiseerd in de beste artiesten te boeken voor uw evenement voor een zo laag mogelijke prijs. Bij Evenses kunt u live achtergrondmuziek boeken, die veel gebruikt wordt bij bruiloften en recepties, in alle vormen en maten.

Achtergrondmuziek mogelijkheden

Onze artiesten zijn professioneel en leveren hoge kwaliteit, YouTube achtergrondmuziek is er niks meer bij! De artiesten die uw achtergrondmuziek komen verzorgen kunnen zij zich aanpassen aan evenementen waar muziek niet de hoofdtoon moet voeren. U kunt er dan ook voor kiezen om de artiesten op bepaalde momenten niet alleen achtergrondmuziek te laten spelen, maar op de voorgrond te laten komen. Dit kunt u natuurlijk in overleg ook af laten wisselen. Een andere optie om de afwisseling er in te houden bij grotere evenementen is om bijvoorbeeld een spreker te boeken voor uw evenement die alle gebeurtenissen met elkaar kan verbinden en wellicht extra aspecten kan presenteren. Hiervoor kunt u denken aan een bedrijfsevenement of een school evenement.

Er zijn verschillende soorten achtergrondmuziek die u kunt boeken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om oosterse achtergrondmuziek te boeken of spannende achtergrondmuziek voor bij een expositie. Voor een bruiloft wordt ook vaak achtergrondmuziek voor gearriveerden geboekt of voor op het feest. In principe zou u tijdens de gehele bruiloft en het feest muziek toe kunnen voegen. Bij Evenses werken hier weddingplanners voor die samen met u kunnen kijken hoe u het beste de invulling van uw bruiloft kunt maken i.v.m. uw eigen wensen!

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor unieke evenementen achtergrondmuziek te boeken. Achtergrondmuziek voor gearriveerden is op enorm veel evenementen een goede optie maar ook bij theaters of culturele evenementen wordt vaak achtergrondmuziek geboekt om het publiek al in de juiste stemming te brengen. Ook op een kerstmarkt worden er geregeld artiesten geboekt en kan achtergrondmuziek perfect passen bij de sfeer die wordt neergezet. Dit is overigens bij alle evenementen met een thema zo! Zelfs bij privé events is achtergrondmuziek geen verkeerde optie om te boeken. Met grote gezellige familie of vrienden bijeenkomsten is er vaak veel wat er bijgepraat wordt en niet iedereen heeft de behoefte om te dansen en dan kan een achtergrond zanger of zangeres enorm leuk zijn om de avond te vullen of om er als extra bij te boeken!

Achtergrondmuziek Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek boeken

Evenses biedt een ruim assortiment aan artiesten. Zo boekt u bij ons klassieke ensembles, zoals strijkersensembles of klassieke duo’s, die zorgen voor rustige muziek. Ook hebben we een groot aanbod aan Jazzartiesten zoals The Custom Melody, Acoustic Wedding, instrumentale muziek; muziek zonder zang, Drive in Shows en akoestische achtergrondmuziek.

Bent u opzoek naar een openingsnummer of achtergrondmuziek voor uw bruiloft?

Naast een mooi openingsnummer om de ceremonie mee te starten, is de muziek tijdens de receptie, het diner en het feest ook niet onbelangrijk. Naast live achtergrondmuziek huurt u bij ons cover bands, duo’s, solisten, Dj’s, Dj’s die in combinatie spelen met bijvoorbeeld een saxofonist en spectaculaire shows. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn altijd bereikbaar via de site, e-mail of de telefoon.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar