< Terug naar overzicht

Pianist Thom

Prachtige piano muziek gespeeld door een top pianist in de muziekstijlen van uw voorkeur.
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Bedankt voor het mooie verzorgde optreden. Het was precies zoals we wilden!"
Bram en Cora Moerdijk
5
"De pianist speelde niet te overheersend en dit paste bij ons diner. Het goede stukje achtergrondmuziek creëerde een aangename sfeer. "
Lia de Kort en Rosanne Lamers
4
"Na een aantal verzoekjes was ik natuurlijk benieuwd of dit goed uitgevoerd kon worden. Het was perfect! Een topper van een pianist. "
Jurre Johannes Landman
5

Pianist Thom

Pianist 'Thom' beheerst vrijwel elk genre en kan uw gasten muzikale uitstapjes laten beleven naar bijvoorbeeld pop, jazz, blues, licht klassiek maar ook film muziek, bossa nova en rustige achtergrondmuziek.

 

Hierdoor is de pianist vrijwel overal in te zetten. Pianist 'Thom' is al c.a. 10 jaar actief als professioneel pianist. Hij speelde op talloze evenementen, feesten en bruiloften in binnen- en buitenland. Tot zijn referenties behoren o.a. Philips, Gemeente Amsterdam, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hilton Hotel Antwerpen. Recentelijk speelde hij ook nog voor de Nederlandse Ambassade in Kazachstan. Evenses werkt met een klein team aan pianisten. Mocht pianist Thom niet kunnen, dan hebben wij meerdere waardige vervangers beschikbaar. Al onze pianisten zijn conservatorium geschoolde professionals met jarenlange ervaring. Standaard wordt een digitale piano verzorgd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de instrumenten. Daarnaast kunnen wij tegen gunstige voorwaarden een prachtige vleugel voor u verzorgen.

 

Naast solo-optredens, zijn mooie uitbreidingen mogelijk door bijvoorbeeld samen op te treden met een saxofonist, zangeres, gitarist of contrabassist.

 

Wilt u pianist huren voor uw receptie, bruiloft of diner? Dan kan u dat direct doen via deze website. De pianist is natuurlijk ook te boeken voor uw feest, huwelijk of jubileum. Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

 

Anderen bekeken ook

Piano huren

Piano Verhuur

Instrument Verhuur

Piano Verhuur

Instrument VerhuurEen mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.275,-Lees meer
vleugel verhuur event

Vleugel huren

Instrument Verhuur

Vleugel huren

Instrument VerhuurEen mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.475,-Lees meer
Pianist boeken bruiloft bedrijfsfeest

Klassiek Pianist Harm

Pianist

Klassiek Pianist Harm

PianistDe mooiste klassieke muziek op piano, een stijlvol optreden verzorgd door onze ervaren pianist.245,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Blues
  • Soul
  • Latin
  • Klassiek
  • Jazz

Songs