< Terug naar overzicht

Pianist Jens

Deze pianist is zeer getalenteerd en zorgt voor een betoverende act
vanaf: 
245,-
5

Referenties

"Jens trad op bij onze bruiloft, wat een talent heeft die man! Onze gasten waren net zo verbaast als wij!"
Bianca van Noordeloos
5
"Pianist Jens heeft ervaring en dat straalt hij uit, super tevreden over zijn optreden!"
Erika Jacobs
5
"Mijn man en ik boekten pianist Jens voor onze bruiloft, achteraf kijken wij terug op de juiste beslissing, niemand ander had dit zo goed kunnen invullen als Jens!"
Karin Dirksen
5

Pianist Jens

Pianist Jens werd geboren in Duitsland. Pianist Jens heeft al jaren lang ervaring met optredens en instrumenten. Met zijn brede muziekstijl, die vooral op jazz is geïnspireerd is hij geschikt voor diverse gelegenheden. 

 

Pianist Jens werd geboren in Duitsland, in 1989 besloot hij te verhuizen naar Nederland om jazz piano te studeren aan het Conservatorium in Hilversum. Na het afronden van deze opleiding verhuisde Jens naar Amsterdam om samen te werken met muzikanten zoals Clarence Becton, Pablo Nahar, Nadja Flitzer, Nema Lopes en Jeanscompany. Pianist Jens is internationaal ingesteld, niet gek dat de volgende stap in zijn carrière het studeren en lesgeven in São Paulo werd. In São Paulo ontmoette hij 2 andere muzikanten, een drummer en gitarist (akoestische bass). Hier werkt pianist Jens regelmatig mee samen. Tegenwoordig is Jens actief al docent, zowel van piano als gitaar, maar ook als arrangeur en componist.

 

Wilt u Pianist Jens boeken voor uw feest, diner, bruiloft verjaardag of bedrijfsfeest? Deze muzikale act is via Evenses in te huren voor uw huwelijk, diner, jubileum of borrel. Vul de offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
stoelmassage op locatie evenement huren

Stoelmassage

Massage

Stoelmassage

MassageEen heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.250,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer