• pop-up acrobatiek boeken
 • NickVos CelesteDecember www
 • Familiar Forest
pop-up acrobatiek boeken
NickVos CelesteDecember www
nOJcKZulqM
https
Familiar Forest

Op Z'n Kop Acro: Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek

€ 900 - € 1710
5 (6 Beoordelingen)

Over Op Z'n Kop Acro: Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek

Wij zijn een wereldwijd optredend acrobatiekduo dat het publiek meevoert in de magie van het circus met sprankelende energie. Na jaren van intensieve training hebben we een gevorderd niveau bereikt. De ene helft van ons duo studeerde aan de Fontys Academy of Circus and Performance Art, terwijl de andere deelnam aan intensieve acrobatiek- en handbalancetrainingen zoals LEAP. Hierdoor kunnen we spectaculaire trucs naadloos verbinden in vloeiende choreografieën.

Onze carrière bracht ons naar verschillende landen, waaronder Dubai, Hong Kong, Frankrijk en Spanje, waar we optraden bij uiteenlopende gelegenheden zoals business events en festivals als Extrema Outdoor, Mystic Garden en Thuishaven. We blijven ons ontwikkelen en combineren acrobatiek met vuurshows en zelfs vuurshows op stelten, wat zorgt voor zeer exclusieve en onvergetelijke acts.


Betoverende Acrobatiek voor Elke Gelegenheid

Onze spectaculaire acrobatiekacts zijn veelzijdig inzetbaar en perfect voor elke gelegenheid. Onze variétépodiumshow laat bezoekers ademloos genieten van betoverende circusacts van hoog niveau. Met een mix van partneracrobatiek, handstanden, LED hoepels en silkdarts, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

Verhoog de Wow-Factor met de Pop-up Acrobatiek

Onze pop-up acrobatiekacts brengen een extra dimensie aan elk evenement. Onze acrobaten bewegen zich tussen de gasten door en vermaken hen op verschillende locaties. Ze verwelkomen gasten met indrukwekkende trucs bij de entree, zorgen voor een extra spark tijdens borrels aan tafel, en maken het feest nog memorabeler tijdens de DJ-set.

Circus Variété Show of Pop-up Acrobatiek boeken?

Wilt u Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Ook te boeken bij Op Z'n Kop Acro:

Naast de Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek kun je bij ons ook nog andere acts boeken van Op Z'n Kop Acro. Zo kun je bij ons de volgende acts boeken:

Bij Evenses kunt u:


 • Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek boeken!
 • Act boeken
 • Band boeken
 • Muzikant boeken
 • DJ boeken

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere (stelten)act?

Bij Evenses hebben we niet alleen Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ook kunt u verzekerd zijn van een steltenact die perfect aansluit bij uw evenement. Evenses heeft een uitgebreide collectie steltenacts, perfect voor elk thema of evenement. Van elegante barok tot futuristische LED-verlichting, onze artiesten en hun kostuums zijn veelzijdig en aanpasbaar. Voor elke setting, van sprookjesachtige bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, bieden wij een op maat gemaakte steltenact die naadloos aansluit bij uw thema en de sfeer van het evenement verhoogt. Elk optreden is een uniek kunstwerk, ontworpen om te betoveren en te imponeren. Laat u verassen door ons aanbod en vraag naar de mogelijkheden!

Ontvang de beschikbaarheid van Op Z'n Kop Acro: Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek
Starttijd

6 Beoordelingen
5 (6 Beoordelingen)

Neal Webb
Amazing act! Upside down Acro act was incredible at the circus event I was at on the weekend. Very professional and really entertained the crowd. Would highly recommend.
Yolande Senders
Wat een fantastisch duo. Een stralend koppel dat met humor en enthousiasme interactie met het publiek heeft. Ze laten acrobatiek op hoog niveau zien Zoals je op deze foto ziet, speelden ze creatief in op deze jarige jop: Zij leve hoog zij leve hoog!
Justine Fry
Loved having Nick & Froukje perform with their op z'n kop acro & stilt waking / fire acts! Best of all three acts to create a welcoming, entertaining and thrilling experience for guests at a private circus themed event. They were very professional, adaptable and considerate towards the event brief, highly recommended! Thanks both
Judy Young
Excellent stiltwalkers with the addition of fire arts to add to the magic- thanks for making the event special. It was an honour to work with you, awaiting the next gig.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waar vooraf rekening mee houden bij een acrobatiek act?

Voordat je een acrobatiek act boekt, is het belangrijk om te weten wat voor soort evenement je organiseert en welke specifieke behoeften en eisen je hebt voor de act. Overweeg ook het publiek dat aanwezig zal zijn en de beschikbare ruimte voor de uitvoering.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen voor een acrobatiek act?

Veiligheid is een zeer belangrijk aspect van acrobatiek. De artiesten moeten getraind zijn en de juiste apparatuur en accessoires gebruiken voor hun uitvoeringen. Het is ook belangrijk om een ​​veilige omgeving te creëren, met de juiste ondergrond, veiligheidsnetten of kussens, en een goede verlichting. Het is raadzaam om met de artiesten en hun agentschap te overleggen over de specifieke veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor de uitvoering van de act.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

pop-up acrobatiek boeken Op Z'n Kop Acro: Circus Variété Show en Pop-up Acrobatiek
€ 900 - € 1710
5 (6 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar