• vuurshow boeken
 • boek vuurshow
 • huur vuurshow
 • vuurshow huren
 • vuurshow duo
 • vlammenshow duo
 • duo vuurshow stelten
 • duo vlammenshow stelten
vuurshow boeken
T x aagWS
Erfneuwza
boek vuurshow
huur vuurshow
vuurshow huren
vuurshow duo
vlammenshow duo

Op Z'n Kop Acro: Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte

€ 995 - € 1890
5 (6 Beoordelingen)

Over Op Z'n Kop Acro: Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte

Wij zijn een wereldwijd optredend acrobatiekduo dat het publiek meevoert in de magie van het circus met sprankelende energie. Na jaren van intensieve training hebben we een gevorderd niveau bereikt. De ene helft van ons duo studeerde aan de Fontys Academy of Circus and Performance Art, terwijl de andere deelnam aan intensieve acrobatiek- en handbalancetrainingen zoals LEAP. Hierdoor kunnen we spectaculaire trucs naadloos verbinden in vloeiende choreografieën.

Onze carrière bracht ons naar verschillende landen, waaronder Dubai, Hong Kong, Frankrijk en Spanje, waar we optraden bij uiteenlopende gelegenheden zoals business events en festivals als Extrema Outdoor, Mystic Garden en Thuishaven. We blijven ons ontwikkelen en combineren acrobatiek met vuurshows en zelfs vuurshows op stelten, wat zorgt voor zeer exclusieve en onvergetelijke acts.


Acrobatische Kunst met Vuur: Vuurshow Vlam

Deze Vuurshow Vlam is een echte eyecatcher voor uw evenement. Een buitengewone combinatie van acrobatische trucs en vuurmanipulatie zal het publiek versteld doen staan. Met brandende fakkels in handen tilt de acrobaat haar partner krachtig op, terwijl zij ondersteboven over het podium zwiert. Dirty dancing is hier niets bij!

Vuurshow op Stelten: Vuurshow Vurige Hoogte

De artiesten zijn niet alleen meesters van het vuur, ze leveren ook vuurshows op stelten: Vuurshow Vurige Hoogte. Onze vuurshow is mogelijk als vaste show of als randprogrammering en kan naar een hoger niveau worden gebracht met de unieke combinatie van steltenlopen en vuurmanipulatie met diverse fireprops. De artiesten bewegen en dansen op stelten terwijl ze de mooiste kunsten vertonen met vuur. Hiervoor gebruiken ze verschillende fireprops, zoals: staff, poi, fans, palm torches, en meer, die ze behendig weten te gebruiken.

Vuurshow Vlam of Vuurshow Vurige Hoogte boeken?

Wilt u Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Ook te boeken bij Op Z'n Kop Acro:

Naast de Golden Baroque Stelten Act kun je bij ons ook nog andere acts boeken van Op Z'n Kop Acro. Zo kun je bij ons de volgende acts boeken:

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere (stelten)act?

Bij Evenses hebben we niet alleen Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ook kunt u verzekerd zijn van een steltenact die perfect aansluit bij uw evenement. Evenses heeft een uitgebreide collectie steltenacts, perfect voor elk thema of evenement. Van elegante barok tot futuristische LED-verlichting, onze artiesten en hun kostuums zijn veelzijdig en aanpasbaar. Voor elke setting, van sprookjesachtige bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, bieden wij een op maat gemaakte steltenact die naadloos aansluit bij uw thema en de sfeer van het evenement verhoogt. Elk optreden is een uniek kunstwerk, ontworpen om te betoveren en te imponeren. Laat u verassen door ons aanbod en vraag naar de mogelijkheden!

Ontvang de beschikbaarheid van Op Z'n Kop Acro: Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte
Starttijd

6 Beoordelingen
5 (6 Beoordelingen)

Neal Webb
Amazing act! Op Z'n Kop Acro was incredible at the circus event I was at on the weekend. Very professional and really entertained the crowd. Would highly recommend.
Yolande Senders
Wat een fantastisch duo. Een stralend koppel dat met humor en enthousiasme interactie met het publiek heeft. Ze laten acrobatiek op hoog niveau zien Zoals je op deze foto ziet, speelden ze creatief in op deze jarige jop: Zij leve hoog zij leve hoog!
Justine Fry
Loved having Nick & Froukje perform with their upside down acro & stilt waking / fire acts! Best of all three acts to create a welcoming, entertaining and thrilling experience for guests at a private circus themed event. They were very professional, adaptable and considerate towards the event brief, highly recommended! Thanks both
Judy Young
Excellent stiltwalkers with the addition of fire arts to add to the magic- thanks for making the event special. It was an honour to work with you, awaiting the next gig.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom een vuurshow boeken?

Een vuurshow is een spectaculaire vorm van live entertainment waarbij artiesten verschillende technieken gebruiken om vuur te manipuleren en choreograferen, vaak met muzikale begeleiding. Het kan bestaan uit verschillende elementen, zoals vuurjongleren, vuurspuwen, vuurdansen en meer.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen tijdens een vuurshow?

Veiligheid is de hoogste prioriteit tijdens een vuurshow. De artiesten zorgen ervoor dat de locatie geschikt is voor de show en dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zoals het plaatsen van een brandblusser en het beschikbaar hebben van water. De artiesten zijn getraind in veiligheidsprocedures en dragen vaak beschermende kleding. Het publiek moet zich ook houden aan de veiligheidsinstructies van de artiesten en de locatie.

Waarom is een steltenloper een leuke toevoeging op het evenement?

Steltenlopers kunnen ook helpen om een ​​bepaalde sfeer op het evenement te creëren, afhankelijk van de kostuums en de stijl van hun prestaties. Zo kunnen bijvoorbeeld steltenlopers met kleurrijke kostuums en speelse acrobatiekacts een vrolijke en uitbundige sfeer creëren, terwijl steltenlopers met elegante kostuums en sierlijke dansbewegingen een meer verfijnde en stijlvolle sfeer kunnen creëren.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

vuurshow boeken Op Z'n Kop Acro: Vuurshow Vlam en Vurige Hoogte
€ 995 - € 1890
5 (6 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar