Clown Lachie weet door middel van zijn ervaring wel hoe hij in moet spelen op zijn publiek, de kinderen. Clown Lachie is sinds 1999 al actief in de wereld van het kindervermaak. Zo heeft hij in deze tijd al honderden optredens verzorgd. Aan kwaliteit en ervaring dus geen gebrek bij Clown Lachie.

Clown Lachie is een echte entertainer en kan zich aanpassen aan de eisen van elk feest. Zo heeft hij meerdere optredens verzorgd in het Nederlands en  Engels voor o.a. kinderen, senioren, vluchtelingen, mensen met een beperking en terminale kinderen. Deze te gekke show zit het bomvol van verschillende acts, denk aan jongleren, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer. Af en toe mogen de kinderen zelfs Clown Lachie komen assisteren op het podium!

Wilt u Clown Lachie boeken voor uw feest of kinderfeestje? Deze act is via Evenses te huren voor uw Evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.