Cor Bakker boeken

Cor Bakker is misschien wel de meest muzikale man van Nederland. Hij en de piano zijn één maar hij heeft ook een uitstekende beheersing over andere instrumenten. Cor Bakker is het meest bekend van t.v.-programma’s  zoals Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de verschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …) maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement. Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond. Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid.

Cor Bakker (1961) begint op 11-jarige leeftijd met piano spelen. Hij raakt als kind geïnspireerd door Louis van Dijk, die toen al een bekend pianist was.  Uiteindelijk was het ook Louis van Dijk die Cor aanspoorde zijn muzikale talent verder te ontwikkelen aan het conservatorium. In 1984 studeert Cor Bakker cum laude af aan het Amsterdamse Sweelinck conservatorium in de richting piano/improviserend musicus. Hij vervolgt zijn studie in Los Angeles bij de Amerikaanse pianist, componist en arrangeur Clare Fischer (1928). Tot op de dag van vandaag is deze oud-docent Cor’s grootste muzikale inspirator. Na zijn studie begeleidt Cor Bakker nagenoeg alle artiesten die Nederland rijk is. Toch slaagt hij er ook in om tijdens zijn carrière successen te boeken als solist. Zo brengt hij meerdere solo cd’s uit, doet hij regelmatig theatertournees waarin híj de hoofdrol vervult en wint hij een aantal prestigieuze prijzen voor zijn pianospel, waaronder de Gouden Harp, de Gouden Notenkraker en de Kiwanis Jazz Award. Gedurende zijn carrière maakt Cor enkele radio- en televisieprogramma’s. ‘Cor & Co’ is van 1996 tot en met 2001 op de televisie. In het programma ontvangt hij artiesten als Michel Legrand, UB40 en Michel Petrucciani.

Boekingen Cor Bakker

Wilt u Cor Bakker boeken voor uw feest, studentenfeest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Cor Bakker.