Cor Bakker boeken

Zoekt u een man die één is met de piano? Dan is Cor Bakker de man om te boeken!

4,5 uit 5 sterren
€ 6145 - € 9830
Cor bakker boeken evenement feest.jpg
Paul de Leeuw en Cor Bakker - Jij en ik
Etude no 1 Cor Bakker
Cor bakker boeken evenement feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Cor Bakker
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Cor Bakker boeken

Cor Bakker is misschien wel de meest muzikale man van Nederland. Hij en de piano zijn één maar hij heeft ook een uitstekende beheersing over andere instrumenten. Cor Bakker is het meest bekend van t.v.-programma’s  zoals Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de verschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …) maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement. Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond. Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid.

Cor Bakker (1961) begint op 11-jarige leeftijd met piano spelen. Hij raakt als kind geïnspireerd door Louis van Dijk, die toen al een bekend pianist was.  Uiteindelijk was het ook Louis van Dijk die Cor aanspoorde zijn muzikale talent verder te ontwikkelen aan het conservatorium. In 1984 studeert Cor Bakker cum laude af aan het Amsterdamse Sweelinck conservatorium in de richting piano/improviserend musicus. Hij vervolgt zijn studie in Los Angeles bij de Amerikaanse pianist, componist en arrangeur Clare Fischer (1928). Tot op de dag van vandaag is deze oud-docent Cor’s grootste muzikale inspirator. Na zijn studie begeleidt Cor Bakker nagenoeg alle artiesten die Nederland rijk is. Toch slaagt hij er ook in om tijdens zijn carrière successen te boeken als solist. Zo brengt hij meerdere solo cd’s uit, doet hij regelmatig theatertournees waarin híj de hoofdrol vervult en wint hij een aantal prestigieuze prijzen voor zijn pianospel, waaronder de Gouden Harp, de Gouden Notenkraker en de Kiwanis Jazz Award. Gedurende zijn carrière maakt Cor enkele radio- en televisieprogramma’s. ‘Cor & Co’ is van 1996 tot en met 2001 op de televisie. In het programma ontvangt hij artiesten als Michel Legrand, UB40 en Michel Petrucciani.

Boekingen Cor Bakker

Wilt u Cor Bakker boeken voor uw feest, studentenfeest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Cor Bakker.

2 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Rick Ward
5 uit 5 sterren
Cor Bakker heeft echt een geweldig optreden verzorgd!!
Elvera van Kampen
4 uit 5 sterren
Geweldig!

Vergelijkbare acts

De Muziek Bingo

De Muziek Bingo

6 Beoordelingen

Een gezellige en muzikale middag of avond met vrienden, familie of collega's.

€ 395 - € 990
Suzy Jane

Suzy Jane

5 Beoordelingen

Met haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.

€ 475 - € 1190
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.