De digitale sneltekenaar is ideaal voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of congres! Met gebruik van een Wacom Mobile Studio Pro (tekentablet, mobiele printer en TV scherm) worden er binnen een paar minuten treffende karikaturen gemaakt.

Gemaakte tekeningen worden onmiddellijk full colour op A6 formaat uitgeprint en kunnen desgewenst worden voorzien van een (van tevoren aangeleverd) logo of slogan. De tekeningen kunnen na afloop per e-mail naar alle gasten verzonden worden.

De sneltekenaar maakt individuele karikaturen, maar kan ook een groepskarikatuur maken. Het is zelfs mogelijk om een foto's aan te leveren, die de digitale sneltekenaar kan gebruiken voor de tekening.  Er worden door de digitale sneltekenaar ongeveer 8 tot 10 karikaturen per uur gemaakt.

Een tekening gemaakt door onze sneltekenaar is een leuke, bijzondere en humoristische herinnering aan uw feest of jubileum. Wilt u de digitale karikaturist boeken voor uw feest, huwelijksviering, bruiloft, evenement of andere gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en zijn 7 dagen in de week bereikbaar.