Een ware sensatie, de Flamenco Danseres! Zij is nu te boeken bij Evenses. Leuk om te huren voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest. Zij is een mooie toevoeging op uw receptie of jubileum.

Deze danseres is afkomstig uit het mooie Cuba. Hier heeft ze haar scholing in dans gehad, daar is ze al op vroege leeftijd mee begonnen. Zo ging ze naar de basisschool voor kunsten in Cuba. Op de baisisschool heeft ze ballet gehad. Daarna ging ze naar de nationale school voor kunsten om de klassieke Spaanse dans te leren. Na haar scholing heeft ze als solo danseres gedanst voor de Spaanse Ballet van Cuba, hier heeft ze o.a. een grote rol gespeeld in Doornroosje en Phantom of the Opera.

Wilt u een prachtige dansshow van deze Flamenco danseres boeken voor uw diner, feest, bruiloft of receptie? De Flamenco Danseres is te huren voor uw bedrijfsfeest of jubileum bij Evenses. Heeft u nog vragen of zou u meer informatie willen? Neem gerust contact met ons op, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.