< Terug naar overzicht

Fotograaf Cecile

Fotograaf Cecile legt op fraaie wijze de mooiste momenten vast.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Onze trouwfoto’s zijn geweldig! Hele mooie foto’s met veel leuke details. Het gaat lastig worden om ‘maar’ 50 topfoto’s voor het fotoalbum te selecteren! Fotograaf Cecile schiet niet alleen prachtige plaatjes, maar is ook een super leuk persoon die je graag de hele dag in de buurt hebt."
Violet & Douwe
5
"We zijn afgelopen september getrouwd en Cecile overtrof onze verwachtingen. We zijn erg tevreden met het resultaat en afwerking van de foto’s! Cecile heeft haar hart op de juiste plaats en met haar vriendelijke en aangename aard voelden wij ons (en ook onze vrienden/familie) meteen op ons gemak voor haar camera. Professioneel, ontspannen en vlot: een aanrader."
Nina & Sjoerd
5
"Cecile heeft hele mooie foto’s gemaakt op de opening van ons restaurant in Den Haag. Van iedereen hele spontane foto’s en je hebt bijna niet door dat ze er is. Ook de service nadien was top! De foto’s waren heel snel bewerkt en ook het bestelde fotoboek lag binnen notime op de mat."
Margot Juray
5
"Tijdens het kennismakingsgesprek viel ons meteen al op dat Cecile heel fijn en relaxt is. Ze luisterde super goed naar onze wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat ze er is, ze helpt je tijdens de foto’s en geeft je veel zelfvertrouwen. Mijn man en ik staan beiden niet graag op de foto maar bij Cecile gaat het vanzelf. De foto’s kregen we al vrij snel en het resultaat was super, ze had de juiste momenten weten vast te leggen en we hebben een hele mooie herinnering aan een hele mooie dag!"
Marloes & Stefan
5
"Super bedankt voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt van het bedrijfsevent dat we voor onze Amerikaanse klant hebben georganiseerd, erg blij mee."
Esmee Weerden
5
"Je hebt ons een prachtige herinnering bezorgd met de bijzonder mooie foto’s van ons huwelijk. De warmte en genegenheid van ons, onze familie en vrienden straalt er vanaf. Je weet de juiste snaar te raken. Een heel hartelijk dankjewel daarvoor."
Mathijs & Madelijn
5

Fotograaf Cecile

Fotograaf Cecile focust zich vooral op bruidsfotografie, maar is ook te boeken voor evenementen en bedrijfsfeesten. Haar fotografiestijl laat zich het beste omschrijven als documentairestijl met een stoer randje, waarbij ze vooral details en emoties in beeld brengt. Ze luistert naar uw wensen en houdt daar tijdens haar fotografie goed rekening mee. Daardoor heeft u niet door dat ze er is en legt ze precies de goede momenten vast. Ook neemt fotograaf Cecile genoeg de tijd om u op uw gemak te laten voelen, wat resulteert in natuurlijke en spontane foto's. 

 

Wilt u fotograaf Cecile boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of evenement? Deze fotograaf is te huren via Evenses voor uw bruiloft of receptie. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
bruidsfotograaf huren

Bruidsfotograaf

Fotograaf

Bruidsfotograaf

FotograafDe bruidsfotograaf maakt een prachtige trouwreportage van uw bruiloft en trouwdag.295,-Lees meer
fotograaf boeken bruiloft main 0

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, Videograaf

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, VideograafDyon maakt prachtige foto's van uw bruiloft en trouwdag zodat u deze dag echt niet meer vergeet895,-Lees meer
sven fotograaf

Fotograaf Freek

Fotograaf Freek

De fotograaf voor elke gelegenheid!245,-Lees meer