Opvallende foto’s zijn dé perfecte herinnering aan uw feest of evenement.  Helemaal als ze ook nog vanuit de feestelijke sfeer zijn gemaakt. Evenses biedt u daarom het fotohokje aan. Met een fotohokje kunt u een geweldige sfeer en herinnering aan uw feest, bruiloft of evenement toevoegen. Er zijn bij ons verschillende uitvoeringen van het fotohokje te boeken.

Bij het fotohokje zijn er diverse accesoires aanwezig, zoals snorren, brillen etc. Deze accesoires zorgen voor een feestelijke uitstraling. Per keer worden er drie tot vier foto’s gemaakt. Tussen de foto’s in is er een korte pauze, zodat de gasten een andere houding of andere formatie kunnen aannemen en zich kunnen verkleden. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden ze als één geheel afgedrukt. Ook kunt u de foto’s meer personaliseren door bijvoorbeeld uw naam/namen en/of logo op iedere foto te laten zetten. Voor de opdrachtgever zijn alle foto’s digitaal beschikbaar.

Het fotohokje wordt geleverd inclusief:

- Foto’s maken
- Foto’s printen
- Benodigde accessoires (brillen, pruiken etc.)
- Alle foto’s komen digitaal voor de opdrachtgever
- Eigen naam / logo / tekst op iedere foto

Op deze pagina staan foto’s en films van hoe het fotohokje er kan uitzien. Laat u vast inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u een fotohokje / photobooth huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.