< Terug naar overzicht

Fotohokje huren

Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Wat hebben we gelachen om de foto's! Iedereen heeft volop gebruik gemaakt van het fotohokje en de foto's hebben bij veel van onze bruiloftsgasten een leuk plekje in huis gekregen."
Marion en Tiemen van Leefe
5
"Prima verzorgd, makkelijke communicatie en goede foto's. We hebben een mooi aandenken aan ons bedrijfsfeest. "
Phill Lewis, NH Hotels gast
3
"Leuk om het fotohokje op ons personeelsfeest te hebben! Leuk voor op kantoor en grappig om met je collega's hilarische foto's te maken."
Mieke Thieuwen
4

Fotohokje huren

Opvallende foto’s zijn dé perfecte herinnering aan uw feest of evenement.  Helemaal als ze ook nog vanuit de feestelijke sfeer zijn gemaakt. Evenses biedt u daarom het fotohokje aan. Met een fotohokje kunt u een geweldige sfeer en herinnering aan uw feest, bruiloft of evenement toevoegen. Er zijn bij ons verschillende uitvoeringen van het fotohokje te boeken.

 

Bij het fotohokje zijn er diverse accesoires aanwezig, zoals snorren, brillen etc. Deze accesoires zorgen voor een feestelijke uitstraling. Per keer worden er drie tot vier foto’s gemaakt. Tussen de foto’s in is er een korte pauze, zodat de gasten een andere houding of andere formatie kunnen aannemen en zich kunnen verkleden. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden ze als één geheel afgedrukt. Ook kunt u de foto’s meer personaliseren door bijvoorbeeld uw naam/namen en/of logo op iedere foto te laten zetten. Voor de opdrachtgever zijn alle foto’s digitaal beschikbaar.

 

Het fotohokje wordt geleverd inclusief:

- Foto’s maken
- Foto’s printen
- Benodigde accessoires (brillen, pruiken etc.)
- Alle foto’s komen digitaal voor de opdrachtgever
- Eigen naam / logo / tekst op iedere foto

 

Op deze pagina staan foto’s en films van hoe het fotohokje er kan uitzien. Laat u vast inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Wilt u een fotohokje / photobooth huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Coverband Favours huren feest

Favours

Coverband

Favours

CoverbandDeze feestband biedt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Erg leuk voor bruiloft en feest!975,-Lees meer