Gastheer - Goochelaar Whatson

371 keer aangevraagd

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.

4,7 uit 5 sterren
€ 445 - € 1115
Goochelaar  Whatson. Evenses
Bgy OMUDE
goochelaar boeken
act boeken
Goochelaar  Whatson. Evenses
Controleer nu de beschikbaarheid van Gastheer - Goochelaar Whatson
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij graag met uw gasten. Daarnaast is hij een groot liefhebber en uitvoerder van 'dat-wat-niet-kan'. Op charismatische wijze weet deze gastheer elk feest op te leuken, in goede banen te leiden en uw gasten te entertainen. Dit uiteraard met een verrassende, hilarische en bijzondere wendingen. De gastheer is een echt multi - talent: naast het verwelkomen van uw gasten kan hij goochelen, mentalisme, ballonfiguren maken en nog veel meer!

Mogelijkheden:
Deze gastheer is te huren voor ieder bedrijfsfeest, evenement, huwelijk en feest. Wij passen de invulling graag aan naar uw wensen. Enkele opties:
- Als korte act van 30 minuten
- Als ontvangst van uw gasten
- Begeleiding van uw feest, dit kan van 30 minuten tot avondvullend. Gastheer Whatson kan aankondigingen doen, goochelen, mentalisme en vele andere kunsten. Uw gasten zullen op prettige wijze de avond beleven met deze charmante entertainer.

Deze ervaren vakman voelt feilloos aan wanneer hij zich meer op de achtergrond dient te houden en wanneer hij een moment van aandacht kan pakken.

Over de entertainer:
De entertainer heeft een schat aan ervaring: ruim 15 jaar entertaint hij jong en oud op professioneel niveau. Hierbij brengt hij altijd een humoristische mix van entertainment, positiviteit en verbazing. Hij werkt niet met vaste scripts maar ziet elk feest als uniek. Dit stelt hem in staat om in te spelen op de situatie en mensen ter plekke. Een respectvolle en positieve manier van omgaan met de aanwezige mensen is uiteraard vanzelfsprekend. Enkele bijzondere opdrachten die hij in het verleden heeft gedaan:

- Tijdens een symposium op de Fontys hogeschool als Heer Kent alles aan elkaar praten en de diverse sprekers verbinden met een korte goocheltruc
- Een optreden als clown op een hospice voor een moeder. Haar 2 kleine kinderen en haar man waren er ook bij. Een week later is hij gevraagd om op de crematie te spelen.
- Een kinderoptreden voor 600 kinderen voor 3 scholen. Zijn zoon was een van de gasten.
- Een illegaal casino thema avond voor een groep rechters met hun assistenten.
- Een bruiloft waarbij de bruid aangekleed was als engel.
- Optreden op het kroakfestival
- Een jaar ik loondienst als clown voor dementen.
- De hele dag mogen spelen als lakei voor een jongen die zijn communie deed. Deze mensen waren van het woonwagenkamp en hadden een gigantisch groot feest.
- Een moordspel voor politieagenten
- Een hele week lang langs alle ambtenaren van Zoetermeer gaan in het gemeentehuis. Daarbij deed hij hele korte goocheltrucjes en moest een bedrijfsboodschap overbrengen.

Wilt u een gastheer boeken voor uw diner, jubileum, receptie, verjaardag of congres? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.

23 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Lies Jaansdorp
4 uit 5 sterren
Met charmante en humoristische wijze heeft Whatson ons feest begeleid. Iedereen was enthousiast!
Frits van de Goverde
5 uit 5 sterren
Bij binnenkomst wordt iedereen welkom geheten op een manier dat je meteen weet dat jij vanavond de meest bijzondere gast bent. Gastheer Whatson laat iedereen lachen en verbazen met hele simpele trucs en met waarlijke tovenarij, zowel bij je aan tafel als centraal voor en met het hele gezelschap. Alles perfect gecommuniceerd, uitgevoerd en afgehandeld. Heel mooi.
Albert en Wilma Drostman
5 uit 5 sterren
Zowel jong als oud heeft genoten. Ons jubileum is soepel verlopen, deze entertainer heeft hier een belangrijk aandeel in gehad.
voetbalvereniging Robur et Velocitas
5 uit 5 sterren
We hadden de goochelaar Whatson geboekt om tijdens de maalytijd rond te lopen en de gasten te vermaken. Dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Ook het feit dat hij zich niet strikt aan de afgelopen tijd heeft gehouden (één uur) maar langer door bleef gaan, zegt voldoende over zijn enthousiasme om op te treden. Heel mooi die gedrevenheid.

Vergelijkbare acts

Koffiedik lezer

Koffiedik lezer

3 Beoordelingen

Laat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.

€ 675 - € 1485
Diva Hollie

Diva Hollie

6 Beoordelingen

Een bijzonder optreden van een extravagant typetje.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.