Gebroeders Ko boeken

 

De broers Ton en Gerard Koopmans winnen op 11 november 1997 de verkiezing van ‘Het carnavalsnummer van het jaar’ in hun woonplaats Raamsdonksveer. Het is het begin van hun carrière. Ton en Gerard werken allebei in de bouw, waar hun eerste teksten worden gemaakt en er uit volle borst wordt meegezongen door de bouwvakkers. 

 

Na een bescheiden hit met het nummer ‘De boswandeling’ is het met de single ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ echt goed raak en scoren de Gebroeders Ko een dikke hit. Ook de nummers die volgen worden stuk voor stuk Top100 noteringen. De titels zijn vaak eenvoudig : ‘Tuut tuut tuut, wij springen parachute’, ‘Tringeling’ ,’Jammie jammie’ en ‘Broodje frikandel’, maar blijken stuk voor stuk erg succesvol. De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan: de vrolijke klanken en makkelijk mee te zingen teksten zijn niet alleen favoriet bij jonge kinderen, maar ook bij de ‘oudere jeugd’ en opa’s en oma’s. Al snel krijgt de muziek het predicaat ‘Feestmuziek voor alle leeftijden’. In 2006 overtreffen de broers alle voorgaande successen met de single ‘Boten Anna’. 

 

Boekingen van de Gebroeders Ko

 

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Gebroeders Ko.