Gebroeders Ko boeken

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw gelegenheid? Dat kan via Evenses.

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen. Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feest act van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto, De Blauwe Stier en Helikopter klassiekers genoemd kunnen worden. Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit. In 2017 vieren ze hun 20 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst.

Samen met Gerard Joling maken ze de carnavalskraker van 2018 'Dochter Van De Groenteboer'. In de zomer gaan ze weer los met de knallers GIJ Ben Aan De Beurt en Een Atje Voor De Sfeer. Gebroeders Ko Boeken

Gebroeders Ko op een waterscooter

Gaat u Gebroeders Ko boeken? Luister dan nog even naar deze klassieker die al meer dan 15 jaar galmt door onze hoofden. De Gebroeders Ko brachten in 2002 het nummer 'Toeter op mijn waterscooter'.

Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie

Gebroeders Ko wonnen:

  • BUMA.NL Award Beste Auteurs van Nederland 2012
  • Party Award Populairste Act 2004 , 2005, 2007, 2008 en 2009
  • Party Award Populairste Partysingle voor Boten Anna 2006
  • Party Award Populairste Act publieksprijs 2013
  • Geels Populariteits Award Decennium Feestact 2001 / 2010
  • Gouden Pepernoot voor de Single 'Sinterklaas In Een Raket' 2011
  • Award voor 40 Top 100 Hits
  • Gouden Award van 150.000 verkochte Schatzi Schenk Mir Ein Foto
  • Hits o.a. Boten Anna, Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Trampoline, Boswandeling, Tringeling, Schatje Mag Ik Je Foto, Helicopter, Broodje Frikandel, Wat Heb Jij Een Lekker Lijf, De Blauwe Stier, Alleen Maar Schoenen Aan, Haar Naam Is Lola, Wij Slaan Nooit Een Feestje Over, Waar Is De Paracetamol

Gebroeders Ko boeken

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of jubileum? De Gebroeders Ko boeken via Evenses voor uw evenement en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Gebroeders Ko.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Gebroeders Ko boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Gebroeders Ko boekingen bekend als een groots feest spektakel.