Haring Meisje

Wie heeft er ook zoveel zin om een visje te eten samen met de geweldige haring meisjes?

€ 895 - € 1800
Haring Meisjes
haring meisje
zeemeermin
haring dames
Haring Meisjes
Controleer nu de beschikbaarheid van Haring Meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Service

Het Haring Meisje

Wie houdt er nou niet zoveel van haring? Wij houden er in ieder geval wel van! Haring is een vette vis die ook nog eens gezond is om te eten. Wist je dat het zelfs in de Schijf van Vijf staat? Niet alleen is het gezond, maar weten onze haring meisjes ook ervoor te zorgen om een glimlach op uw gezicht te toveren! Aarzel daarom niet om deze optie te bekijken en lees gerust verder.

Prachtige dames boeken voor uw gelegenheid

Haring is dus ook volgens de meeste een ontzettend gezond visje, het is erg lekker en onze Hollandse maatschappij is er DOL OP! Vandaar dat Evenses het haring meisje heeft geintroduceerd. Stel u zelf eens voor hoe een prachtige dame u een lekkere haring overhandigd, zo is het feestje helemaal compleet! Een lekker visje voor een zonnige stranddag of op een platform bij een haven? Evenses regelt het allemaal voor u en voorziet u van de lekkerste visjes in samenwerking met onze beeldschone haring meisjes.

Het haringseizoen

Namens Evenses adviseren we u om rekening te houden met haringseizoen voor het Haring Meisje geboekt wordt.
Ieder jaar wordt er gedurende zes weken in mei en juni een haring voorraad uit de wal gehaald. Dit geldt niet alleen voor haring, maar ook voor meerdere vissoorten die gevangen worden. Na de vangst van de vissen wordt ook het haringseizoen in Nederland gestart, dat is in juni. Het haringseizoen is niet alleen populair in Nederland, maar ook in Denemarken en Noorwegen worden er veel vissen gevangen. Zo genieten niet alleen wij Nederlanders, maar ook onze favoriete Scandinavische landen van lekkere visjes.

Tijdens het haringseizoen worden er daarom ook veel hostessen ingehuurd om als haring meisje of jongen rond te lopen. U kunt bijvoorbeeld verwachten dat zij vissen uitdelen, maar ook kunnen zij helpen met vissen vangen. Doordat zij zo flexibel zijn en er veel mogelijkheden zijn, is het ook mogelijk om ze in verschillende kostuums te boeken. Het Haring Meisje is dus bijvoorbeeld in verschillende Hollandse kostuums te boeken. De foto's geven al een mooi sfeerbeeld, maar de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. De visboer maakt op de haring kar, de haring hap klaar en het Haring Meisje deelt de vis uit en houdt alles netjes. Ze assisteert de visboer met het vriendelijk uitserveren. Zo maak je een echte beleving!

Onze Haring Meisjes kunnen ook leuke spelletjes organiseren voor tijdens het seizoen. Bijvoorbeeld met onze welbekende haring hengel spel wint de speler die de meeste visjes vangt in 1 minuut een Zure Bom. Super leuk toch?

Schitterende haring meisje boeken voor het haringseizoen.

Nieuwsgierig geworden? We leggen u graag alles uit over ons Haring Meisje. U kunt ook meerdere haring meisjes boeken voor een geweldige belevenis. Zelfs het haring meisje kijkt er naar uit om samen te werken met u en er een mooie dag van te maken. Dat is ook waar zij voor bedoeld zijn, want zij willen het beste van het beste ervan maken. Het komt ook niet vaak voor dat er prachtige dames zijn die voor in de periode mei en juni samen met u vissen willen vangen en uitdelen. Nou, dat willen onze haring meisjes absoluut wel!

Wilt u dus een haring meisje boeken voor uw gelegenheid? Dit kan zekerweten. Evenses is namelijk een erkend boekingsbureau met 9,5 beoordeling uit 1000+ reviews. Evenses staat om de levering van professionaliteit, kwaliteit en een geweldige service. Onze entertainment specialisten zijn welervaren door hun ontwikkeling en kunnen met hun expertise een prachtige dag verzorgen. U wordt tijdens een aanvraag gekoppeld aan één contactpersoon gedurende het verwerkingsprocess. Dit wordt gedaan om miscommunicatie te voorkomen en aanvragen beter te behandelen.

U kunt via ons contactformulier contact met ons opnemen en via deze pagina een magnifieke haring meisje boeken.

Vergelijkbare acts

PR - Girl

PR - Girl

2 Beoordelingen

Prachtige dames in een speciale jurk waar een dienblad omheen zit, voor extra exclusiviteit!

€ 795 - € 1510
Zomer Meisje

Zomer Meisje

Zomerse meisjes inhuren voor in de zomer kan bij Evenses

€ 495 - € 1300
Candy Girls

Candy Girls

4 Beoordelingen

De mooiste dames in de mooiste jurken, die met een glimlach zoetigheden uitdelen op uw feest.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.