Iris Kroes boeken

Iris Kroes, het meisje met de harp en de prachtige stem. Ze heeft de kracht om met haar muziek haar publiek te ontroeren, maar maakt mensen ook blij met haar muziek. Iris Kroes is geboren op 11 november 1992 en is afkomstig uit het Friese Drachten. Ze speelt al ruim tien jaar harp en daarnaast zingt ze al sinds ze kon praten. Hierbij heeft Iris Kroes een bijzondere  combinatie gevonden met het bespelen van de harp en haar zangkunsten.

Iris Kroes The Voice

Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Maar gek laat ze zich niet maken. Nuchterheid is de sterkste kracht van Iris: “Ik ben maar gewoon Iris uit Drachten,” benadrukt ze. “Ik blijf mezelf en wil niet per se tien keer in de Geldredome staan of een bepaald aantal albums verkopen. Ik wil gewoon zo lang mogelijk voor mensen kunnen zingen, mijn stem kunnen delen en liedjes schrijven. Muziek is alles voor me. Als ik zing of op mijn harp speel, vergeet ik de tijd, heb ik niets door van wat er om me heen gebeurt. Ik ga er helemaal in op. Dat zal altijd zo blijven.”

Iris Kroes Biografie

Begin februari  2014 is Iris naar Malta geweest om de videoclip voor haar nieuwe single Never Coming Back op te nemen en een optreden te doen op het prestigieuze Malta Baroque Festival. Als ambassadeur van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 heeft ze meteen kennis kunnen maken met de andere Culturele Hoofdstad van 2018 Valletta (Malta). Na haar succesvolle debuut album First, (5 weken in de top 10) geproduceerd door Fluitsma en van Tijn, is op 7 maart 2014 haar nieuwe EP It Will Come In Time verschenen. "Ik hou zelf, naast harp heel erg van piano en van strijkers en dat is te horen  op mijn tweede album." Voor deze EP werkte zijn onder meer samen met Reinout Douma, songwriter Henk Jan Groot en winnares van de Grote Prijs van Nederland songwriter Sofia Dragt.

Iris omschrijft zichzelf als een levensgenieter en een optimist. Die eigenschappen zijn terug te horen in de manier waarop ze over haar leven als muzikant praat. “Ik zie dit als een avontuur waar ik enorm van geniet,” vertelt de zangeres. “Ik wil hard blijven werken en de komende tijd veel gaan leren, want ik ben nog maar 21, ik moet nog heel lang mee! Sterker nog, voor mij begint het nu juist."

Iris Kroes boeken

Wilt u Iris Kroes boeken voor uw feest, borrel of receptie? Deze act is via Evenses in te huren voor uw bruiloft en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Iris Kroes.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Iris Kroes boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Iris Kroes boekingen bekend als een mooi spektakel