< Terug naar overzicht

Jett Rebel boeken

De pop & rock artiest van dit moment is natuurlijk Jett Rebel!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een leven bracht Jett Rebel in de zaal! Ik was naar een concert van hem geweest, sindsdien hoop ik hem snel weer te kunnen zien. "
Esmee Kapitein
5
"Voordat ik naar zijn optreden ging was ik een beetje stellig, toch heeft hij opgetreden boven mijn verwachtingen! Hij kan enorm goed zingen en hij zorgde ervoor dat de hele zaal enthousiast mee deed tijdens het optreden."
Levi de Wildt
5
"Wat een topoptreden was dit!"
Ingrid Zuiver
5
"Jett Rebel heeft iets unieks wat ik bij weinig artiesten terugzie"
Monica van Engelen
5

Jett Rebel boeken

Jett Rebel boeken

 

Jelte Tuinstra of ook wel Jett Rebel zingt voornamelijk de genres pop & rock. Dit multitaltent speelt een groot aantal instrumenten, namelijk: piano, gitaar, drums, basgitaar en synthesizer. Jett Rebel componeert zijn eigen muziek, doet de productie, de opnames, schrijft arrangementen, bespeelt instrumenten en zingt.

 

Tijdens zijn studententijd aan het conservatorium versterkte hij diverse popgroepen. In 2013 verschenen de eerste singles van Jett Rebel. Tevens werd hij dit jaar uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. In 2014 werd zijn single Tonight een daverend succes, dit bleek ook toen dat nummer een 3FM Megahit werd. In 2015 begon Jett Rebel zijn eigen plantenlabel: Baby Tiger Records. Tegenwoordig treed Jett Rebel op eigen concerten en evenementen op. De concerten van Jett bestaan volop uit energie. 

 

Boekingen Jett Rebel

 

Wilt u Jett Rebel boeken voor uw bedrijfsfeest, borrel of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer