LED jongleur

Met zijn lichten, verlicht deze LED Jongleur uw feest

4,8 uit 5 sterren
€ 600 - € 900
licht jongleur boeken
TRbXyJsaYhk
jongleur boeken
act boeken
Dj boeken
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
licht jongleur boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van LED jongleur
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

In zijn werk vermengt deze LED Jongleur de kunst van het jongleren met bewegingstheater en muziek. Hij studeerde circus in Brussel en deed een bachelor in bewegingstheater en theatrale creatie aan de « Scuola Teatro Dimitri » in Zwitserland. Hij deed ook een Master in Muziekwetenschappen. Daarnaast is hij medeoprichter van Stichting Nederlands Jongleerfestival en speelt bij Gandini Juggling. Behalve performer is deze LED Jongleur een spreker op zakelijke evenementen, waar hij leert over de kunst van meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Zijn laatste project is Sounds Like Juggling een concert voor 4 jongleurs, op zelf ontworpen instrumenten

Onze LED jongleur beweegt zich, stijlvol gekleed, tussen uw gasten en vermaakt, verwondert en verbaast hen met zijn kunsten. Hij magnetiseert de aanwezigen met ballen en kegels, die gekleurd licht afstralen en verzorgt LED performances daar waar het effect het grootst is. Als uw evenement daar geschikt voor is, draagt hij een elegante attachékoffer bij zich, waar passende muziek uit komt.

Verwacht professionaliteit, jarenlange ervaring en maatwerk door een zwarte band LED Jongleur die van uw gelegenheid een spektakel maakt!

Bij Evenses kunt u:
2 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Jasmine Verbeke
5 uit 5 sterren
De deelnemers van de Sint-Maarten Lichtjesstoet in Aalst genoten met volle teugen van de lichtshow die Guido op maat voor onze stoet maakte! Groot én klein genoten van de LED Jongleur! Het contact met de artiest verliep heel aangenaam en vlot! Een aanrader! Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking!
Barbro van Gemeenschapscentrum De Maalbeek
4,5 uit 5 sterren
De act brengt u in vervoering! Op onze nieuwjaarswandeling in Etterbeek brachten de LED Jongleur een mooi lichtspektakel voor onze bezoekers. Daarbij werden lichtgevende kegels gebruikt waarbij ze eerst individueel een aantal trucjes tonen om dan vervolgens elkaar af te wisselen met de kegels en in duo verder te werken. Samen met de muziek van Vivaldi en hun ludieke trucjes weten ze het publiek in de ban te houden. We bevelen hun zeker aan!

Vergelijkbare acts

Aerial Ring

Aerial Ring

3 Beoordelingen

Een zeer bijzondere en indrukwekkende act; geweldig voor een congres, opening of evenement!

€ 845 - € 1605
Circus meisje

Circus meisje

Met onze expertise en 12 jaar lange ervaring in entertainment introduceert Evenses nu ook het circus meisje!

€ 595 - € 1800
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.