Leonie Meijer boeken

Leonie Meijer is een bekende Nederlandse zangeres die van jongs af aan al bezig was met haar muzikale carriere. 
Toen Leonie 18 jaar oud was besloot ze de opleiding Academie voor lichte muziek in Lelystad te doen. Nadat ze klaar was met deze opleiding ging ze gelijk door naar het conservatorium in Amsterdam. Naast haar studie aan het conversatorium trad ze in haar vrijetijd op met de band Material Spirit. Haar rol was zangeres en gitarist.

Later in 2010 besloot Leonie mee te doen met The Voice of Holland. Na het kiezen van Jeroen van der Boom als coach in de blind auditions, heeft Leonie zelfs de finale gehaald. Voor de finale mocht Leonie een eigen nummer opnemen. Haar nummer genaamd Lost in Yesterday haalde de 36ste positie in de Nederlandse top 40! Uiteindelijk eindigde Leonie als vierde plaats in de finale.

2011 was een groot jaar voor Leonie Meijer. In dit jaar heeft ze meegedaan aan de Michael Jackson-tribute tour, waar ze zelfs enkele liedjes heeft vertolkt. Na de tour heeft ze vervolgens met Jeroen van der Boom een duet opgenomen, Los van de Grond, die uiteindelijk de 2de positie bereikte in de Nederlandse top 100 en de 13e positie in de top 40! In mei bracht ze uiteindelijk de single Schaduw uit en aan het eind van het jaar had ze een hele album uitgebracht. Het gaat over het album Los, waarvan een single Hey! uiteindelijk in de top 40 terecht kwam. Uiteindelijk was Leonie Meijer zelfs als gast bij de Toppers aanwezig in de Amsterdam Arena.

In de jaren na haar single Schaduw, kwam haar andere single Niemand als jij in de top 100, heeft ze 3 nominaties voor de 100%NL awards gekregen en heeft ze 2 keer de Populariteit Awards Geels Evenementen gewonnen.

Leonie Meijer boeken voor uw bruiloft, feest of festival

En nu? Nu is Leonie Meijer te boeken bij Evenses! Wilt u Leonie Meijer boeken voor uw ceremonie, receptie, trouwfeest, bedrijfsfeest of festival? Deze bekende artiest is via Evenses te huren voor uw evenement! Vul hiernaast het offerte formulier in of neem gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met het boeken van Leonie Meijer.