Oktoberfest organiseren

Lederhosen, bierpullen en slagermuziek als leidraad in ons oktoberfest pakket!

prijs op aanvraag
oktoberfest organiseren
DgzvXYlLpCQ
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
band boeken
KIBQxiPg
Nederlandse artiesten
oktoberfest organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van Oktoberfest organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De echte Oktoberfest ervaring zonder organisatiestress

Oktoberfest, één van de weinige feesten die de naam zo goed bedacht heeft, dat jaarlijks in de tiende maand iedereen er wel aan herinnerd wordt. Ook wordt de term Oktoberfest altijd vergezeld door beelden van dirndls en lederhosen met pullen bier en gezellige schlagermuziek waarop iedereen kan meelallen. Dit is toch een gevoel wat maar weinig feesten kunnen reproduceren, dus stel nou dat u een Oktoberfest organiseren ziet als een leuk idee, dan is het alleen maar aan te raden om ervoor te gaan. Maar wat nou als u plannen in ontwikkeling heeft met als doel een feest zoals oktoberfest organiseren, dan wilt u misschien niet alle taken die gemoeid gaan met het organiseren van zo'n feest op u nemen. Daarom staan wij paraat om een volledig Oktoberfest themafeest voor u op te zetten.

Oktoberfest organiseren.jpg

Wij bieden namelijk volledige pakketten aan voor themafeesten, waarin wij een groot gedeelte van de taken van het te organiseren Oktoberfeest op ons kunnen nemen. Altijd in samenspraak met u beslissen we welke onderdelen wij voor u zullen regelen, maar wij gaan zover tot het regelen alle punten van de volgende checklist:

Als al deze punten geregeld zijn, dan is het enige wat er nog benodigd is een aantal gasten die bereid zijn helemaal los te gaan op uw te organiseren Oktoberfest! Om u een beter beeld te geven wat wij allemaal voor u zullen regelen, lichten wij de puntjes van onze Oktoberfest organisatie checklist hieronder toe:

Muziek

Wat natuurlijk nooit mag missen op een Oktoberfest, is goede feestmuziek. In het geval van zelf Oktoberfest organiseren is het namelijk wel de bedoeling dat de muziek die komt draaien op uw feest wel de echte Oktoberfest sferen aanstipt op de kaart. Iedereen wil natuurlijk een dikke feestband, maar bijvoorbeeld ook een jolige artiest die iedereen in het publiek mee krijgt bijvoorbeeld André Pronk.

Zo hebben wij bijvoorbeeld Wilfried Wildschwein,een rasentertainer die iedereen wel mee het feest in krijgt, hij staat zelfs bekend om zijn zelfgemaakte Ezellied. Heeft Wilfried het publiek lekker opgewarmd, dan is het wel tijd voor nog één joker en dat zou dan Mr. Funfair zijn, die volledig solo een heel bandoptreden vertolkt op het te organiseren Oktoberfest.

Entertainment

De feestmuziek al voorbereid, dan moet er bij een Oktoberfest organiseren wel gelet worden dat er genoeg vermaak door het publiek heen loopt, niets schreeuwt zoiets als Oktoberfest dan is het de Tooter Guy wel! Met de hitjes zoals Tiroler Rosi moet het helemaal goedkomen met hem tussen het Oktoberfest publiek. Nog niet helemaal overtuigd? Als leuk humoristisch duo passen Patron & Doffie zeer goed tussen het publiek en weten iedereen bezig te houden met een zoektocht.

organiseren oktoberfest.jpg

Catering

Ook de braadworsten, friet, pretzels en alle andere vleesgerechten die bij een Oktoberfest horen moeten aanwezig zijn. Bier vereist een vettige hap, en dit kunnen wij ook voor uw Oktoberfest organiseren. Wij laten bijvoorbeeld een kok aan huis komen, of bij de grotere te organiseren Oktoberfests bijvoorbeeld een foodtruck die dit voor u verzorgd.

Oktoberfest catering.jpg

Aankleding

Dan is de basis voor de festiviteiten gelegd, maar wat moeten we dan nog meer voor het Oktoberfest organiseren? Het nummer één ding wat naast decoratie nodig is op een goed georganiseerd Oktoberfest, zijn toch wel de bierbanken. Zonder bierbanken geen Oktoberfest zullen sommigen wel zeggen, en daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens! Gelukkig kunnen wij deze ook voor u regelen, samen met de wit blauw geblokte vlaggetjes, kransen en meer. Het allermooiste aan een Oktoberfest organiseren is nog wel het feit dat de aankleding niet te veel hoeft te zijn, dit omdat alles wat los en vast zit risico loopt door de gezellige sfeer op uw Oktoberfest.

Oktoberfest bierbank.jpg

Foto- en videograaf

Foto- en videografie is ook vaak een onderbelicht element van een feest. Dit is niet minder bij een Oktoberfest. Iedereen wil de gezelligheid kunnen herinneren door middel van gezellige, gekke maar ook rare foto's! Wij zullen de foto- en videografie goed op uw Oktoberfest organiseren en dit doen wij dan ook met onze evenementenfotograaf Ricky. Ricky is zeer ervaren met het fotograferen van grote en kleine feesten en heeft zelfs een drone tot zijn beschikking om uw Oktoberfest voor eeuwig vast te leggen. Wil je meteen iedereen een aandenken voor thuis meegeven? Dan zou ons fotohokje een in thema passende optie zijn voor op uw Oktoberfest.

fotohokje voor oktoberfest.jpg

Overtuigd dat een Oktoberfest organiseren uw keuze gaat worden, maar de opties die wij aanbieden moeten iets meer aangepast worden op uw stijl? Vul dan een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden

Vergelijkbare acts

Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Kom helemaal in de festival sferen met uw eigen bedrijfsfestival!

prijs op aanvraag
Gemaskerd bal

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.