Philip Stobbelaar boeken

 

Philip is DJ, Saxofonist, toetsenist en zanger. Dit betekent dat hij op allerlei manieren is in te zetten om uw feest of event tot een succes te maken. 

Bijvoorbeeld als DJ & Saxofonist op uw bruiloft of met Live-music op een verjaardag. Ook wordt Philip regelmatig gevraagd om sax te spelen

tijdens trouwceremonies, maar het meest wordt hij geboekt als DJ in combinatie met zang, sax en toetsen. Dat zorgt ervoor dat hij heel breed inzetbaar is.

 

 

Ook op zakelijke events komt Philip prima tot zijn recht. Als DJ draait hij rustige achtergrondmuziek waarbij hij live saxofoon speelt. Uiteraard met een op de gelegenheid afgestemd

volume! Aardig detail is dat hij, met name voor deze gelegenheden,  aan 1 vierkante meter ruimte genoeg heeft om zijn DJ-booth op te stellen, inclusief geluid.

 

 

Boekingen van Philip Stobbelaar

Wilt u * naam act * boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw gelegenheid of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.