Philip Stobbelaar boeken

Philip is DJ, Saxofonist, toetsenist en zanger. Dit betekent dat hij op allerlei manieren is in te zetten om uw feest of event tot een succes te maken. Bijvoorbeeld als DJ & Saxofonist op uw bruiloft of met Live-music op een verjaardag. Ook wordt Philip regelmatig gevraagd om saxofoon te spelen

tijdens trouwceremonies, maar het meest wordt hij geboekt als DJ in combinatie met zang, sax en toetsen. Dat zorgt ervoor dat hij heel breed inzetbaar is.

Ook op zakelijke events komt Philip goed tot zijn recht. Als DJ draait hij rustige achtergrondmuziek waarbij hij live saxofoon speelt. Uiteraard met een op de gelegenheid afgestemd volume! Aardig detail is dat hij, met name voor deze gelegenheden,  aan 1 vierkante meter ruimte genoeg heeft om zijn DJ-booth op te stellen, inclusief geluid.

Philip Stobbelaar boeken

Boekingen van Philip Stobbelaar

Wilt u Philip Stobbelaar boeken voor uw trouwerij, borrel of verjaardag? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.