Deze band bestaat uit een zangeres met een prachtige stem die wordt begeleid door 3 zeer ervaren muzikanten met een strakke timing. Met een bijzonder repertoire horen uw gasten bekende en minder bekende liedjes, op fraaie wijze vertolkt door deze band. The Premium Band kan door verschillende muzikanten ingevuld worden.

De muzikanten van The Premium Band hebben elkaar leren kennen tijdens hun studietijd aan het Conservatorium; hier is dan ook de basis gelegd waaruit de band is ontstaan. Inmiddels zijn alle muzikanten afgestudeerd en leven zij als professionele muzikanten. De bezetting bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer. Zowel pop liedjes, als jazz standards worden gespeeld. Uitstapjes naar soul, of bossa nova zijn ook mogelijk. Alles wordt gespeeld met een mooie eigen interpretatie en ruimte voor improvisaties. De band is inzetbaar als achtergrondmuziek, maar meer op de voorgrond komt deze band ook goed tot zijn recht! Daarom is deze band ook geschikt om in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: een receptie, bruiloft, zakelijk evenement of een verjaardag.

Wilt u een band voor achtergrondmuziek boeken voor uw feest, huwelijk, diner of borrel?

The Premium Band is te boeken voor zowel achtergrondmuziek als sfeermuziek die net wat meer op de voorgrond komt! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!