< Terug naar overzicht

Raymon Hermans boeken

Met het muzikaal talent, Raymon Hermans, en zijn dansbare hits zit de sfeer meteen erin!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik ben al fan sinds zijn eerste hit Hypnose en Raymon blijft maar beter en beter worden! Deze jongen heeft echt talent! Blijf zo doorgaan!"
Rick Smulders
5
"Ik luister niet veel naar Nederlandse muziek, maar de liedjes van Raymon Hermans vind ik helemaal geweldig! Ze hebben echt een leuke summer vibe waar ik niet stil van kan blijven staan. "
Claudia
5
"Helemaal verliefd op zijn nummers en song-teksten! Ik vind ze geweldig en luister ze zeker 10x per dag!"
Crista van Deursen
5

Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken

 

Raymon Hermans, een jong zangtalent geboren te Roosendaal in 1994, heeft sinds klein af aan een passie voor muziek en entertainment. Raymon Hermans laat deze passie ook nadrukkelijk zien tijdens het zingen en optreden. Met een brede glimlach op zijn gezicht zingt hij zijn uptempo, jonge en frisse songs waarbij niemand stil kan blijven staan. 

 

In 2010 bracht Raymon Hermans zijn eerste single uit. In 2015 was hij vijf jaar bezig in de muziek industrie en had hij al zeven singles op zijn naam en al vele optredens achter de rug. Raymon Hermans is een mooie muziek carrière aan het opbouwen. Raymon Hermans is bekend van zijn hits als 'Hypnose', 'M'n favoriet', 'Nu Of Nooit', 'Gevallen' en zijn knallende zomerplaat met een stevige beat waarbij je benen niet stil kunnen blijven staan. 

 

Ook bracht Raymon Hermans in maart 2018 zijn nieuwste single 'Toekomst' uit. Raymon blijft niet stil zitten en is momenteel nog volop bezig met schrijven van eigen liedjes dat snel hits zullen worden. 

 

Boekingen Raymon Hermans 

 

Wilt u Raymon Hermans boeken voor uw bedrijfsfeest, stadsfeest of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Raymon Hermans. 

Anderen bekeken ook

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer
henkbernard

Henk Bernard boeken

Bekende zangers

Henk Bernard boeken

Bekende zangersHenk Bernard weet altijd een gevoelige snaar te raken2999,-Lees meer