Shirma Rouse boeken

Shirma Rouse is een zangeres die je volledig weet te raken met haar weergaloze stem. Ze leeft en ademt muziek en deelt haar verhaal maar wat graag met haar luisteraars. Dit aangezien ze is opgevoed in een huishouden waar muziek centraal stond en nog steeds staat.

Ondanks het feit dat Shirma de afgelopen jaren al met een indrukwekkend aantal artiesten heeft mogen samenwerken (o.a. met Anouk, Chaka Khan, Michael Bolton, Metropole Orchestra, Candy Dulfer, Glennis Grace en Alain Clark), wist Shirma pas bij haar deelname aan The Voice of Holland 2013 het grote publiek te bereiken als Solo Artiest. Naast haar veroveringen op het thuisfront weet Shirma langzamerhand ook buiten de Nederlandse grenzen een steeds grotere fan base op te opbouwen, met recentelijk een tweede platendeal in Japan.

Shirma’s 3de album Shout it Out Loud is het begin van een nieuw seizoen in de muzikale carrière van Shirma. Na haar debuut “Chocolate Coated Dreams” (2010) en haar eerbetoon aan Aretha Franklin “Shirma Rouse Sings Aretha” (2012), legt Shirma de lat wederom hoger met haar nieuwe album. Shout it Out Loud is een album vol met levensverhalen, allemaal uit Shirma’s pen. Je zult glimlachen, huilen en misschien zelfs een vreugde dansje hier en daar doen.

Boekingen Shirma Rouse

Wilt u Shirma Rouse boeken voor uw feest, bruiloft of festival? Deze zangeres met een prachtige stem is via Evenses te boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Shrima Rouse.