Het plannen van een bruiloft is niet de makkelijkste taak. Een bruiloft is geen alledaags feest, het is één van de meest speciale dagen in uw leven. U wilt dat alles voorspoedig verloopt en dat iedereen een fijne tijd heeft. Ervaart u dat het plannen van de bruiloft een zware taak is of wilt u gewoon graag onbezorgd kunnen genieten van uw bijzondere dag? Lees dan verder over de weddingplanner van Evenses.

Onze weddingplanner heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van bruiloften, ceremonies en feesten. Vaak voorkomende knelpunten zijn hierdoor bekend en te voorkomen. Ook weet de weddingplanner veel af van alle bestaande mogelijkheden. Zo kunnen jullie samen kijken hoe uw wensen kunnen worden vervuld en worden er geen belangrijke zaken overgeslagen. Ieder verloofd stel is anders en iedere bruiloft moet hierop worden aangepast. De weddingplanner van Evenses kan dit als geen ander en is mede daarom al de steun en toeverlaat geweest van vele bruidsparen.

Onbezorgd genieten en een tot in de puntjes verzorgde bruiloft? Bij Evenses kunt u een weddingplanner inhuren die alles voor u regelt. Vul het offerte-formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.