< Terug naar overzicht

Weddingplanner

Uw bruiloft wordt tot in de puntjes verzorg door de weddingplanner van Evenses.
vanaf: 
295,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Heel erg bedankt voor alle goeie zorgen! "
Bas en Kimberly
4
"Dankzij de weddingplanner van Evenses is onze dag echt speciaal geworden. Dit hadden we zelf niet zo perfect kunnen organiseren, bedankt!"
Mark en Josha
5
"Ik ben zo blij dat we een weddingplanner in hebben geschakeld. We zagen door de bomen het bos niet meer, maar op het laatste moment is toch nog alles goed gekomen. We hebben intens genoten van onze bruiloft, we hebben er echt warme herinneringen aan. Onze dag was geweldig!"
Benny en Marlies
5

Weddingplanner

Het plannen van een bruiloft is niet de makkelijkste taak. Een bruiloft is geen alledaags feest, het is één van de meest speciale dagen in uw leven. U wilt dat alles voorspoedig verloopt en dat iedereen een fijne tijd heeft. Ervaart u dat het plannen van de bruiloft een zware taak is of wilt u gewoon graag onbezorgd kunnen genieten van uw bijzondere dag? Lees dan verder over de weddingplanner van Evenses.

 

Onze weddingplanner heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van bruiloften, ceremonies en feesten. Vaak voorkomende knelpunten zijn hierdoor bekend en te voorkomen. Ook weet de weddingplanner veel af van alle bestaande mogelijkheden. Zo kunnen jullie samen kijken hoe uw wensen kunnen worden vervuld en worden er geen belangrijke zaken overgeslagen. Ieder verloofd stel is anders en iedere bruiloft moet hierop worden aangepast. De weddingplanner van Evenses kan dit als geen ander en is mede daarom al de steun en toeverlaat geweest van vele bruidsparen. 

 

Onbezorgd genieten en een tot in de puntjes verzorgde bruiloft? Bij Evenses kunt u een weddingplanner inhuren die alles voor u regelt. Vul het offerte-formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer