Adje boeken

Julmar Simons ook wel bekend als Adje of Sloddervos en voorheen Ado'nis, is een van de bekendste Nederlandse rapper voor ruim 10 jaar. In 2008 bracht Adje zijn eerste album uit "Who the fuck is Ado'nis?" en won Adje in 2009 de State Award, waar hij drie keer voor genomineerd is. Niet alleen is rapper een van zijn talenten, ook schreef hij mee aan het theaterstuk 'Gestolen tijd' met als doel jongeren te weerhouden van criminaliteit.

Adje is opgegroeid in Bijlmermeer, Amsterdam en besloot onder veel invloer van Snoop Dogg om hiphop te maken. Adje heeft enorm heeft enorm veel samenwerkingen gehad met o.a. zijn halfbroers Hef en Crooks waarmee hij een mixtape 'Boyz in de hood vol. 1' uitbracht wat beloond werd met een State Award. In 2010 ging Adje een samenwerking aan met producer Reverse waar ze samen vele mixtapes maakten die zij uiteindelijk mochten draaien tijdens het muziekfestival Noorderslag. In 2011 bracht Adje samen met The Partysuqad en Jayh de enorme single 'Ik ga hard' uit die nummer 8 van de top 100 bereikte.

In het najaar 2013 kwam het album 'Vossig' uit wat ook erg aan sloeg bij de luisteraars. Dit album van Adje bereikte een plaat 14 in de top 100. In 2015 was Adje een van de oprichters van Straight Outta Control samen met Big2, Cho, Dio, Hef en MocroManiac. Adje mocht zichzelf belonen met een spetterend optreden met Jebroer tijdens Pinkpop. Niet alleen Pinkpop maar vele festivals treed Adje op.

Boekingen van Adje

Wilt u Adje boeken voor uw festival, feest of evenement? Adje is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Adje.