Een muzikale act boeken voor uw bruiloft, verjaardag of ceremonie? Aphrodite handpan is voor elke gelegenheid geschikt. De handpan is een nieuw instrument dat nauw samenhangt met de natuur, yoga en meditatie. De ritmische mogelijkheden van de handpan zijn ongekend door de variatie aan noten en het materiaal waaruit het instrument bestaat. Op een diner, borrel of receptie is de handpan perfect als achtergrondmuziek, maar ook op de voorgrond zorgt het geluid voor een fijne sfeer. Aphrodite is te boeken vanaf 15 min tot 90 min.

Aphrodite heeft aan het Rotterdams Conservatorium gestudeerd en ruim 15 jaar podium ervaring (in binnen -en buitenland) met gemiddeld 30 optredens per jaar. Daarnaast geeft zij les in drums en handpan en is zij eigenaresse van een muziekschool.

Wilt u Aphrodite handpan boeken voor uw feest, receptie, jubileum, borrel, diner of evenement? Deze muzikale act is via Evenses te boeken. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.