• Basa Marea boeken voor uw huwelijk.png
 • italiaanse band
 • italiaanse band boeken
 • italiaanse-band
 • italiaans duo
Basa Marea boeken voor uw huwelijk.png
ImTqvMycyo
LdpbPXQgh
kZSFt IJG
vurvemTzs
italiaanse band
italiaanse band boeken
italiaanse-band

Bassa Marea

€ 995 - € 2495
4,7 (11 Beoordelingen)

Over Bassa Marea

Bassa Marea is een professionele band gespecialiseerd in Italiaanse muziek. De band zorgt op smaakvolle wijze voor een fijne mix van mooie ballads tot dansbare uptempo liedjes in de stijlen van Bossa nova, Easy Listening & Pop. Waar het ooit begon als duo met zanger-gitarist en toetsenist, zijn zij al snel uitgegroeid tot een volledige band met ook een bassist en drummer. Het duo is ontstaan doordat de muzikanten de grote liefde en passie delen voor oude klassiekers en vintage instrumenten. Het duo leerden de bassist en drummer kennen via het conservatorium, waar zij geschoold zijn. De band besloot in 2018 gezamenlijk voor het eerst op te treden. Dit was een groot succes en iedereen was zeer enthousiast, waarna zij hebben besloten om definitief als band door te gaan met het verfijnen van hun performance. De band Bassa Marea is zo'n groot succes dat zij inmiddels grote shows in binnen- en buitenland hebben gedaan. De band is zelfs op radio en televisie geweest!

Bassa Marea heeft een breed repertoire; van Bruno Martino, Luigi Tenco, Riccardo Cocciante en Ornella Vanoni tot liedjes uit het repertoire van Zucchero, Eros Ramazotti, Pino Daniele en nog vele andere Italiaanse artiesten.

Bassa Marea Boeken?

Wilt u Bassa Marea boeken voor uw evenement of feest? Bassa Marea kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Bassa Marea boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de boekingen van deze Italiaanse band bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van Bassa Marea
Starttijd

Repertoire Bassa Marea

Nummers

Andrea Bocelli & Gerardina Trovato - Vivere
Bruno Martino & Bruno Brighetti - Estate
Consuelo Velázquez - Bésame Mucho
Dalida - (I Found My) Love in Portofino
Domenico Modugno - Volare (Nel Blu Dipinto Di Blu)
Domenico Modugno & Eduardo Verde - Piove (Ciao, Ciao Bambina)
Eros Ramazzotti - Fuoco Nel Fuoco
Eros Ramazzotti - Parla Con Me
Eros Ramazzotti - Se bastasse Una Canzone
Eros Ramazzotti - un'Emozione Per Sempre
Eros Ramazzotti & Cher - Piu Che Puoi
Francesco De Gregori - Alice
Francesco De Gregori - Rimmel
Franco Simone - Tu E Socì Sia
Fred bongusto - My Way
Fred Buscaglione - Che Bella Cosa Sei
Gianluca Grignani - Destinazione Paradiso
Gianluca Grignani - La Mia Storia Tra le Dita
Gianni Morandi - Canzoni Stonate
Gino Paoli - Il Cielo in Una Stanza
Gino Paoli - Tu Si Na Cosa Grande
Giovanni Capurro - O Sole Mio
Giovanni Fenati - Ragazza Di Ipanema
Jimmy Fontana & Franco Migliacci - Che Sarà
Louis Prima - Buona Sera
Lucio Dalla - Caruso
Luigi Tenco - Se Stasera Sono Qui
Luigi Tenco - Vedrai Vedrai
Luigo Tenco - Mi Sono Innamorato Di Te
Nicola Arigliano - Carina
Nino Manfredi & Lea Massari - Roma Nuno Fa' La Stupida Stasera
Nino Rota & Larry Kusik - Parla Più Piano
Ornella Vanoni - Senza Fine
Ornella Vnoni - L'Appuntamento
Paolo Conte - Via Con Me
Peppino Di Capri - Champagne
Pino Daniele - Che Soddisfazione
Pino Daniele - I Say I Sto Cca
Pino Daniele - Je Sò Pazzo
Pino Daniele - Napoli é
Pino Daniele - Quanno Chiove
Pino Daniele - Resta Cu' Mmè
Pino Daniele - Yes I Know My Way
Pino Daniele - Nun Me Scoccia'
Renato Carasone - L'Americano
Renato Rascel - Arrivederci Roma
Riccardo Cocciante - Margherita
Riccardo Cocciante - Se Stiamo Insieme
Riccardo Cocciante - Sincerita
Roberte Murolo - Anema E Core
Roberto Vecchioni - Luci A San Siro
Rocco Granata - Marina
Tony Dallara - Come Prima
Tony Renis - Quando Quando Quando
Toto Cutugno - L'Italiano
Umberto Tozzi - Ti Amo
Umberto Tozzi & Raf - Gente Di Mare
Vasco Rossi - Generale
Zucchero - Diamante
Zucchero - Dindondio
Zucchero - Rispetto
Zucchero - Rossa Mela Della Sera
Zucchero - Senza Una Donna
Zucchero - Scintille

11 Beoordelingen
4,7 (11 Beoordelingen)

Sam, Utrecht
Super band! Wij boekte Bassa Marea voor onze bedrijfsborrel, goede muziek en fijne muzikanten. Ook heel flexibel en makkelijk om mee te werken
Jolanda van den Berg
Wij hadden (op aanraden van kennissen) Bassa Marea gevraagd te spelen op onze bruiloft tijdens het ontvangst van de gasten en de borrel na de ceremonie. Het optreden voldeed perfect aan onze verwachtingen. Een vriendelijke band, goede muziek en ze zorgde voor een vrolijke en goede sfeer. Wij hebben genoten en zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Bassa Marea.
Bram, Brasschaat
Bassa Marea heeft op ons bedrijfsborrel opgetreden. Ze hebben precies de juiste sfeer gegeven aan de borrel die wij van tevoren voor ogen hadden. Fijn en herkenbaar repertoire en ze zien er top uit! De communicatie verliep heel soepel. Echt een aanrader om deze band te boeken!
Sara
Bassa Marea speelde op ons personeelsfeest en heeft het feest helemaal afgemaakt. Heerlijk afwisselend repertoire. Ook lekker relaxte gasten die zich flexibel opstellen. Echt een aanrader!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Basa Marea boeken voor uw huwelijk.png Bassa Marea
€ 995 - € 2495
4,7 (11 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar