Cats Collective boeken

Met hun liefde voor old-school jazz standards en vintage soul maken de mannen van Cats Collective van elke gelegenheid een sfeervol feest. Deze liefde is niet alleen te zien, maar ook zeker te horen. Met gloednieuwe songs, geïnspireerd op klassiekers van onder andere Frank Sinatra en Nat King Cole, betoveren zij alle gasten. Wilt u uw gasten trakteren op traditionele klasse en vakmanschap? Cats Collective is nu bij Evenses te boeken.

Cats Collective boeken voor uw borrel? | Evenses.com

Boekingen van Cats Collective

Cats Collective is opgericht door een echte Jazz singer-songwriter. Op jonge leeftijd raakte hij al geïnspireerd door grote namen als George Gershwin en van Heusen. Sinds zijn 14e zingt de zanger al jazz. Met zijn warme stem wordt hij gezien als de nieuwe Michael Bublé. Dit frisse en jonge jazzcollectief heeft als doel de moderne wereld verrijken met gloednieuwe songs met kwaliteit en klasse. Maar ook nummers als “Just in time” van Tony Bennet en “Beyond the sea” van Bobby Darin passeren de revue.

De basisformatie van Cats Collective is een duo formatie met zang en gitaar of zang en piano. Het duo kan uitgebreid worden naar trio formatie met drums of contrabas. Voor een swingend feest kan het ensemble nog verder uitgebreid worden naar een kwartet en zelfs tot een vijf koppig swing band.

Cats Collective is ook zeer geschikt voor uw gelegenheid tijdens de feestmaanden. Denk aan een kerstborrel, kerstdiner en kerstfeest met collega's.

Wilt u Cats Collective boeken voor uw feest, receptie of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft of ceremonie. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden