< Terug naar overzicht

Dwight Dissels boeken

Dwight Dissels, de bekende gospel zanger van The Voice of Holland 2017!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Man met fatsoen en disciplines en dat brengt hij terug in zijn muziek!"
Henry Kartowidodjo
5
"Man met een krachtige stem die weet hoe zijn boodschap in zijn muziek kan overbrengen."
Ruud Weterings
5
"Mijn kids en ik hebben Dwight sinds het begin van The Voice of Holland al gevolgd, jammer dat de jurys's af en toe gingen zeiken. Voor ons was hij de winnaar van The Voice!!"
Louisa Gumbs
4

Dwight Dissels boeken

Dwight Dissels boeken

 

Op jonge leeftijd maakt Dwight al muziek. Zo zong hij in verschillende gospelkoren en vormde hij met zijn stichting een band, waarin verschillende kerkstromingen samenkomen. Zijn geloof en muziek combineert hij moeiteloos, wat zeker is te horen in zijn muziek en muziekkeuze. 

 

In 2011 startte Dwight met het project 1Heart. Hiermee organiseerde hij onder andere multiculturele christelijke zangavonden, waarin er werd gezongen op hoog muzikaal niveau. Dwight Dissels is een zanger die het publiek mee wilt nemen om God te ervaren zoals Hij is. 

 

In 2016 nam Dwight deel aan het zevende seizoen van The Voice of Holland, waarin hij als een van de beste kandidaten uitkwam. In zijn auditie zong hij zijn eigen versie van het nummer 'End of The Road' van Boyz II Men. Dit optreden heeft voor een kippenvel moment verzorgd bij zowel het publiek als de jury's. Wanneer hij zijn eerste woorden zong draaiden de stoelen van Ali B, Guus Meeuwis en Waylon al om en even later Miss Montreal. Uiteindelijk koos Dwight Ali B als coach en kon Ali Dwight toevoegen aan zijn team, waarmee hij het schopte tot aan de liveshows. Na zijn avontuur bij The Voice of Holland praatte hij open met de media over zijn band met Jezus en hierdoor werd hij benaderd om de rol van Jezus bij het paasevenement 'The Passion' te vervullen in 2017.

 

Boekingen Dwight Dissels

 

Wilt u Dwight Dissels boeken voor uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Deze muzikant is via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
Gospeltrio

Gospelkoor 'Up Now'

Gospelkoor 'Up Now'

Het gospel zangtrio zit vol humor, energie en weten het publiek volledig op te zwepen!1045,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer