Miss Montreal boeken

Wilt u Miss Montreal boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Miss Montreal boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Miss Montreal stottert als ze praat maar zodra ze begint te zingen valt dat volledig weg en zingt zij klakkeloos de sterren van de hemel. Ze heeft meerdere hits opgenomen met grote Nederlandse namen en is veel op tv te zien. Miss Montreal is een band die onder leiding staat van zangeres Sanne Hans. De band bestaat naast Hans uit Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen).

Miss Montreal boekenMiss Montreal boeken

Biografie Miss Montreal

Sanne Hans maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de zang voor haar rekening en speelde ze gitaar, naast Inge van Calkar (gitaar en zang) en Ilse Gerritsen (cello). Hoewel zij bij het gewone spreken stottert, heeft ze hier tijdens het zingen geen last van.

Nadat zij gestopt is met Ysis en haar eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Sanne Hans was landelijk te zien in een tv-commercial van het Frico-smeerkaasmerk Slankie uit 2008, waarin ze "Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf" zingt over de beelden van verscheidene gênante situaties.

Op TMF zong ze Dansen aan zee van BLØF in duet met hen. Ze vormde enkele jaren geleden een duo met Bertolf, die eerst in de band van Ilse DeLange speelde en vervolgens solo ging. Samen namen ze een duet op dat op de cd van Hans staat met als titel Won't you let me have my way with you.

In oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit, Just a Flirt, die 'MeGielhit' werd, wat betekent dat de plaat een week lang iedere ochtend werd gedraaid in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. Just a Flirtkwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.

Het debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Van hun tweede single, This is my life, werd een videoclip uitgebracht. In 2009 was ze te zien in het programma Waar is de Mol? waarin ze samen met Johnny de Mol een reis door Amerika maakte. Haar tweede album So... Anything else? kwam in 2010 uit.

Op 20 juli van dat jaar presenteerde Miss Montreal dit album in de Melkweg te Amsterdam. Hierbij speelden ze bijna alle liedjes van het nieuwe album. Giel Beelen overhandigde de band het album. Johnny de Mol is bij het liedje Say What You See de achtergrondzanger. Hij was in de Melkweg aanwezig om dit nogmaals te doen.

Op 16 oktober 2010 startte de club tour van Miss Montreal boeken in de Gigant in Apeldoorn. Deze club tournee deed twintig Nederlandse steden aan. Het laatste concert in deze reeks was op 22 april 2011 in Metropool in Hengelo.Op 3 april 2012 kreeg ze in de Coen en Sander Show de Schaal van Rigter uitgereikt voor het nummer Wish I could, dat in het jaar 2011 het meeste is gedraaid op 3FM.

Het album I Am Hunter verscheen op 13 april 2012. De theatertournee die volgde, "S-SS-SSS-Sanne", startte in het daaropvolgende seizoen. Tijdens deze tournee is Miss Montreal geboekt voor 29 theaters, te beginnen met de try-out in De Voorveghter in Hardenberg op 11 oktober 2012.

De laatste show was op 25 maart 2013 in Carré. Deze show ging vergezeld van een speciaal Miss Montreal-tijdschrift met nieuws, foto's en wetenswaardigheden door en over Miss Montreal, alsmede een voor deze show uitgebrachte cd. Vanaf 2012 is Sanne lid van de jury van het televisieprogramma de beste singer-songwriter van Nederland. Miss Montreal boeken

Miss Montreal als coach The Voice

In 2014 won zij de 3FM Award voor beste zangeres. Vanaf 2015 zal zij te zien zijn op RTL 4 als coach in The Voice of Holland. Op 12 februari 2015 had Miss Montreal de aftrap van hun theatertour 'Onmeunig Sanne', ze gaan langs 40 theaters.

Miss Montreal boeken

Wilt u Miss Montreal boeken voor uw personeelsfeest, ceremonie of jubileum? Miss Montreal boeken via Evenses voor uw diner en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Miss Montreal boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Miss Montreal boekingen bekend als een groots feest spektakel.