Faberyayo boeken

Faberyayo, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, voor al uw evenementen

prijs op aanvraag
Faberyayo
tNkePhrUc
VWbfW nE
wLnwPKElFY
OdldhGihI
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
Faberyayo
Controleer nu de beschikbaarheid van Faberyayo
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig

Faberyayo

Faberyayo boeken Faberyayo boeken Faberyayo boekingen.jpg

Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo van de succesvolle rapgroep de Jeugd van Tegenwoordig, is een echte entertainer. Misschien heeft u hem gezien op de cover van Mens Health, kent u hem van zijn rapgroep of herkent u Faberyyayo van Tv verschijningen. Deze creatieve duizendpoot is van alle markten thuis en perfect voor elke gelegenheid.

Faberyayo komt oorsponkelijk uit Utrecht en is afgestudeerd van de Universiteit van Amsterdam waar Faberyayo Eurpoese studies studeerde. Verder heeft Faberyayo ook gymnasium gedaan op de school het Christelijk Gymnasium Utrecht en is Faberyayo getrouwd met drie lieve kinderen.

Faberyayo begon zijn carrière in 200 waar hij met zijn neef, broer en Bas Bron, een rapgroep oprichtte. Later ontmoette Faberyayo zijn twee leden van de rapgroep de Jeugd van Tegenwoordig wat direct een hit werd.

Eind 2013 verscheen Faberyayo zijn eerste verhalenbundel Sjeumig. Dit bleef niet onopgemerkt. Sjeumig werd namelijk gelijk genomineerd voor de Storytel Luisterboek Award. Naamloos, Faberyayo zijn eerste roman was in 2016 uigebracht en in 2019 volgde zijn nieuwste boek, Het wapen van Sjeng. Deze taaltovenaar heeft onlangs ook de Lennaert Nijgh Prijs gewonnen. De prijs voor beste tekstdichter. Hierdoor mag hij zich in het illustere rijtje plaatsen tussen onder andere Herman van Veen en Guus Meeuwis.

Verder is Faberayo natuurlijk een groot talent in de muziek wereld. Zijn rapgroep, de Jeugd van Tegenwoordig en zijn popgroep, Le Le, hebben beide succes gevonden. Faberayo, of Pepijn, heeft ook deelgenomen aan de groep SLBMG waar hij met andere artiesten grote hits maakten voor de apres-ski.

Faberayo boeken

Faberyayo boeken Faberyayo boeken Faberyayo.jpg
Omdat Faberyayo allerlei talenten heeft, is hij een perfecte toevoeging voor uw gelegenheid. Bent u op zoek naar een spreker die over creativiteit en het creatieve proces spreekt, u kunt Faberyayo boeken als spreker? Of wilt u Faberyayo boeken als iemand die ondernemerschap en innovatie op een originele manier kan bespreken? Misschien wilt u Faberyayo boeken als artiest om op te treden? Evenses zorgt ervoor dat al uw wensen omringd Faberyayo kunnen waarkomen. Of het nou voor een feest is, bedrijfsfeest, borrel of een andere gelegenheid, Faberayo kunt u voor alles bij ons boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag telefonisch naar de mogelijkheden bij het boeken van Faberyayo. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.