Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Gitaar

DJ met gitarist huren? Deze combinatie met gitaar is leuk om te boeken voor een bijzondere show op uw feest, bruiloft, evenement, club of bedrijfsfeest. Bekijk hier de mogelijkheden.

dj met gitarist boeken evenement huwelijk feest
DJ met gitarist
Een spetterend optreden met een unieke samenwerking tussen live gitarist en DJ.
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraaga
smash up
Mash Up is een waanzinnig trio dat live dance muziek creëert. Een waar spektakel!
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga

Live gitarist voor bij uw DJ show

Evenses biedt u de mogelijkheid een live gitarist te boeken voor bij de DJ. Dit is mogelijk wanneer u bij ons een DJ heeft geboekt, maar u kunt ook een losse gitarist boeken voor bij uw eigen DJ. Onze allround DJ’s verzorgen standaard een energieke show, vol met de hits van vroeger en nu. Ook is het mogelijk verzoeknummers door te geven, waardoor u zeker te weten uw favoriete nummers te horen zal krijgen. Een uitbreiding van de DJ show is mogelijk in de vorm van een live gitarist. Onze gitaristen zijn allemaal professioneel en hebben veel ervaring. Hierdoor kunnen ze goed inspelen op de muziek die de DJ draait. Doordat ze goed kunnen improviseren weten ze op ieder nummer een gepast arrangement te spelen. 

 

Verdere mogelijkheden

 

Naast een gitarist is het ook mogelijk andere muzikanten in te huren voor een optreden met een DJ. U kunt denken aan een percussionist of saxofonist, maar ook aan een trompettist of violist. Ook is een combinatie mogelijk. Heeft u al een idee van het gewenste entertainment voor uw feest? Of heeft u misschien vragen over de mogelijkheden? U kunt altijd even bellen met onze medewerkers om alles door te spreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.