Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Instrument Verhuur

Vleugel verhuur nodig? U kunt hier zowel een vleugel als een piano huren. Wij bieden landelijke instrument verhuur voor bij elk evenement, concert, bruiloft en feest. Dit compleet met transport en stemmen op locatie.

vleugel verhuur event
Vleugel huren
Een mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraaga
piano huren yamaha
Piano Verhuur
Een mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.
Vanaf:
€275,-prijs op aanvraaga

Een instrument huren op uw bruiloft, borrel en receptie.

Bij Evenses kunt u verschillende instrumenten huren voor op uw jubileum, opening en bruiloft. Een piano huren is een van de mogelijkheden. Het geleverde type piano is een zwarte Yamaha U1 of een gelijkwaardig type. Voor wat heerlijke westerse muziek is dit een perfecte optie om te boeken. Voor wat meer klanknuances en een klassieker stuk is het boeken van een vleugel de beste keuze. Standaard leveren wij een zwarte Yamaha vleugel of een gelijkwaardig type. Andere types, zoals een witte vleugel of grotere concertvleugels zijn ook mogelijk.

 

Complete verzoring van instrumenten:

 

Evenses biedt altijd een complete verzorging aan. Onze service is inclusief stemmen op locatie, transport en plaatsing op begane grond. Ook kunnen wij leveren op boten en locaties op hogere verdiepingen. Bij de aanwezigheid van een loft of schuine oploop rekenen wij tevens niets extra's. Wilt u uw gelegenheid nog iets specialer maken? Dan kunt u bij ons ook een zanger of zangeres boeken. Wij leveren professionele muzikanten die zich kunnen aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Evenses levert door heel Nederland en België.