Instrumenten

Instrumenten inhuren voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsdiner? Bij boekingsbureau Evenses bent u aan het goede ades voor het huren van een piano, vleugel en andere instrumenten. U kunt alle instrumenten bij ons inhuren, zowel snaarinstrumenten, handpannen, blaasinstrumenten, vleugels en piano's. De piano en vleugel worden op locatie gestemd.

Wij hebben verschillende soorten piano's en vleugels van verschillende merken, zo ook van het bekende piano en vleugel merk Yamaha. U kunt kiezen uit een assortiment aan piano’s en vleugels, bijvoorbeeld een silent piano of digitalie piano. De groottes van de de vleugels verschillen. U kunt gaan voor een kwart vleugel, halve vleugel of hele vleugel. De piano en vleugel zijn kwalikatief erg goed. De piano of vleugel wordt gestemd op locatie, zodat u kunt genieten van een mooi optreden van uw pianist of band. Mocht u willen kunt u ook een pianist bij ons boeken die het optreden op een vleugel of piano kan invullen. Door een piano of vleugel in te zetten tijdens een optreden zal dit de ervaring zeker ten goede doen.

Bent u enthousiast geworden over het inhuren van een piano of vleugel? Mochten er nog vragen zijn, bel of mail gerust met een van onze mederwerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar om uw vragen over het inhuren van een piano of vleugel te beantwoorden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.