< Terug naar overzicht

Jazztrio ''Reflections''

Dit swingende jazztrio zorgt voor een sfeervolle en unieke sound, passend bij elke gelegenheid.
vanaf: 
595,-
4

Referenties

""De band speelde geweldig, het was de perfecte muziek voor het diner! " "
Igor Mooij
4
""Bedankt! Wij waren zeer tevreden over het jazztrio, de artiesten weten wel hoe zij een instrument moeten bespelen! " "
Astrid en Sascha Koomen
5
""Het klonk fantastisch, als je een echte jazzliefhebber bent is dit zeker een aanrader!! Bedankt voor de mooie muziek." "
Romy en Cock Niesink
5

Jazztrio ''Reflections''

Jazztrio Reflections, bestaande uit een saxofonist, contrabassist en gitarist, speelt in een akoestische setting (zonder drums). Aan de basis van dit swingende jazztrio staat een selectie van talentvolle en conservatorium geschoolde muzikanten. Allen zijn jarenlang bezig met jazz, bossanova, blues, funk en populaire genres.

 

Met deze driemansformatie heeft u een leuke compacte band tijdens uw gelegenheid welke de sfeer er moeiteloos, maar subtiel inbrengt. Door de compacte formatie van een saxofonist, contrabassist en gitarist, blijft de muziek altijd op een aangenaam niveau. Daarnaast kan de band zich ook zeer makkelijk verplaatsen over meerdere plekken op de locatie van uw gelegenheid.

 

De jazzband speelt een afwisselende mix van jazz, funk, blues, bossanova en ballads. Maar uitstapjes naar hedendaags en populaire repertoire behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. De muzikanten zijn ook als duo inzetbaar, bijvoorbeeld als een duo van saxofoon en gitaar. Daarnaast zijn uitbreidingen mogelijk met onder andere een zangeres en/of een drummer. Zo kunt u een leuke opbouw creëren met de muziek gedurende uw gelegenheid. Voor jazztrio Reflections zijn meerdere artiesten inzetbaar. 

 

Zoekt u nog een jazztrio voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met de juiste invulling van uw evenement, gelegenheid, huwelijk, bedrijfsfeest en jubileum.

Suggesties voor bij deze act

Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer