Klassieke Pianist

De mooiste klassieke muziek op piano, een stijlvol optreden verzorgd door onze ervaren pianist.

Pianist-boeken-bruiloft-bedrijfsfeest.jpg
uDxaB
ymNkPayto
THpeNauiUlM
eyqekyDAUWk
GAyXvXxrs
VUzrHKHVYPs
Pianist-boeken-bruiloft-bedrijfsfeest.jpg

Deze klassieke pianist verzorgt prettige lichte klassieke muziek voor op de achtergrond

Een klassiek optreden waar uw gasten ademloos naar zullen luisteren is ook mogelijk. Zowel bekendere stukken en componisten, als minder bekende stukken kunnen worden gespeeld. We hebben meerdere klassieke pianisten in ons bestand. Al onze klassieke pianisten zijn conservatorium geschoolde professionals. Wij zullen tegen gunstige voorwaarden een prachtige vleugel of piano voor u verzorgen, zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Wilt u klassiek pianist huren voor uw bruiloft, borrel, receptie of diner? Dan kan u dat direct doen via deze website. De pianist is natuurlijk ook te boeken voor uw feest, evenement, huwelijk of jubileum waar nog een pianist voor gezocht is. Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Repertoire Klassieke Pianist

Genres

Klassiek

Nummers

null - Chopin
null - Beethoven
null - Debussy
null - Scarlatti
null - Scarlatti
null - Mozart
null - Liszt
null - Bach
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Thijs Biersteker
4 uit 5 sterren
Fijne pianist en speelde heerlijk op de achtergrond van onze bedrijfsborrel. We zijn erg tevreden over het optreden. Zeker de moeite waard.
Fons Rijaard
4 uit 5 sterren
Tijdens ons klantenborrel heeft Harm prachtig gespeeld. Hij wist de sfeer goed aan te vullen en speelde erg goed. Volgend jaar organiseren wij weer een klantenborrel en dan willen wij hem graag weer boeken.
Henriette Verwij
5 uit 5 sterren
Nog bedankt voor het fijne optreden! Heel sfeervol, en je speelt de prachtigste pianostukken. Echte bekende nummers en ook de wat onbekendere nummers, het was een fijne mix.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.