< Terug naar overzicht

Miss-C

Bekende meezingers uit de hitlijsten voor uw gelegenheid? Miss-C is hier nu te boeken!
vanaf: 
245,-
5

Referenties

"Wij hebben Miss-C ingehuurd voor onze receptie. Ze voldeed volledig aan onze verwachtingen, wat een stem!"
Jan en Carmela Snoeij
5
"Miss-C heeft opgetreden op mijn verjaardag. Super goede zangeres en daarnaast ook nog eens gezellig om een babbel mee te maken. Zeker voor herhaling vatbaar om haar in te huren. "
Belle Lindenmans
5
"Miss-C heeft onze bruiloft tot een succes gemaakt! Iedereen heeft van haar optreden genoten. "
Thijs & Bernadette
4

Miss-C

Miss-C, een authentieke stem waarmee ze op elk soort publiek weet in te spelen. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze is te huren voor diverse evenementen: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag en feest. 

 

Een artieste die breed inzetbaar is en aangenaam is om naar te luisteren: Miss-C. Met een mix van nummers uit de recente hitlijsten en klassiekers biedt ze voor elk wat wils. Door de jarenlange begeleiding van ervaren muzikanten is zij in staat kwaliteit te leveren en elk evenement om te toveren tot een succes. Muziek maken is altijd al haar passie geweest en dat is te zien in het resultaat. Miss-C is in te zetten in verschillende formaties: zo kan zij solo geboekt worden, als duo/trio komen en ze kan met een volledige band komen. 

 

Wilt u Miss-C boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer