Op zoek naar een leuk pop duo? Dit muzikale duo past goed op verschillende feesten, zoals bij bruiloftfeesten, diners, bedrijfsfeesten of evenementen. Ze hebben namelijk een zeer breed repertoire waardoor ze voor iedereen wat wils hebben. Daarnaast hebben ze ook al jarenlange ervaring waardoor ze goed kunnen inspelen om de wensen van de aanwezigen. 

 

Vanaf jongs af aan heeft het duo al een passie voor muziek en wilde deze graag delen. Ze hebben een lange tijd gespeeld in een professionele band, maar wilde het toch kleiner aanpakken. Het duo wilt graag met hun muziek mensen dichterbij elkaar brengen met hun live muziek. Inmiddels spelen ze al een tijd samen en kunnen samn een mooi tweestemmig optreden verzorgen. Naast zingen bespelen ze beide ook instrumenten, zoals saxofoon, gitaar en percussie. 

 

Zou u graag Joe & Jay willen boeken voor uw feest, ceremonie, diner of bruiloftsfeest? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vraag een vrijblijvend voorstel aan op deze pagina! Heeft u vragen over het boeken van het muzikale duo? Dan kunt u ons altijd even bellen. We staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.