< Terug naar overzicht

Operazangeres Freya

Deze operazangeres zingt klassiek en opera muziek. Kippenvel gegarandeerd!
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"Freya was GEWELDIG! Omgeven door kaarslicht zong ze de sterren van de hemel voor onze gasten. Het was echt betoverend. "
Joanna D.
5
"Fantastische zangeres. Ze heeft een stem waarmee ze iedereen in de zaal had weggeblazen. Diep onder de indruk. "
Thalita Ouwer
4
"We kenden haar al van TV, en om haar in het echt te zien, was echt SUPER!! Acute kippenvel. "
Merel en John Brinkman
5

Operazangeres Freya

Operazangeres Freya zingt de mooiste klassieke muziek en operamuziek. Ze studeerde cum laude af aan het Rotterdamse Conservatorium. Hierna heeft ze haar masteropleiding aan de Royal Academy of Music in Londen afgerond. Hier ontving Freya de “Grabowsky Connell Prize” voor haar prestaties.

 

Freya is in verschillende formaties te boeken. De opera zangeres kan als soliste geboekt worden of met orkestbanden optreden. Daarnaast is een optreden met begeleiding van piano, gitaar of eventueel harp ook mogelijk. Het repertoire is afhankelijk van de bezetting waarin het optreden gewenst is. Hierbij is een verzoeknummer in overleg mogelijk.

 

Freya's hoogtepunten in haar carrière:

- Freya heeft op grote locaties opgetreden als Het Concertgebouw in Amsterdam (Grote Zaal), De Stadsschouwburg in Utrecht, De Doelen in Rotterdam, Bridgewater Hall in Manchester, St. Martin-in-the-Fields in London en Guildford Cathedral in Guildford. Freya heeft in 2011 het Gouden Televizier Ring Gala geopend met een solo-optreden, hierbij werkte ze samen met Eric van Tijn en Marc Pos.Ook was ze in 2012 te zien in het programma Beat the Best van RTL4.

- Freya heeft opgetreden tijdens verschillende festivals, zoals: Yo! Opera Festival, Kamer Opera Festival in Zwolle, Operadagen in Rotterdam, Springdance Festival, Recontres Musicales d’Enghien (België), Ardingly International Music School (Groot-Brittanië), Sastamala Gregoriana (Finland), Spancirfest (Kroatië) en Lake District Festival (Groot-Brittanië).

- Freya heeft samengewerkt met onder andere Stephen Cleobury, Richard Egarr, Jurjen Hempel, Reinbert de Leeuw, Evelyn Tubb  nog veel meer bekende musici en regisseurs.

 

Wilt u operazangeres Freya boeken voor uw diner, congres, beurs, feest, bruiloft, ceremonie of receptie? Operazangeres Freya is in te huren voor elk type gelegenheid, zoals trouwfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten. Daarnaast kan ze haar optreden aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan u 7 dagen per week graag te woord!

 

Anderen bekeken ook

Klassiek duo boeken

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek Orkest

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek OrkestPrachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!345,-Lees meer
stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer
Pianist boeken bruiloft bedrijfsfeest

Klassiek Pianist Harm

Pianist

Klassiek Pianist Harm

PianistDe mooiste klassieke muziek op piano, een stijlvol optreden verzorgd door onze ervaren pianist.245,-Lees meer
harpiste helena huren event

Harpiste Helena

Harpist

Harpiste Helena

HarpistPrachtige harpmuziek voor uw feest, receptie, opening, bruiloft of diner. 345,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Klassiek

Songs