South American Swing' quintet speelt sfeervolle en zomerse Zuid-Amerikaanse muziek. Van Braziliaanse samba, Argentijnse en Peruaanse folklore, tot de Cubaanse bolero's en son. Het quintet speelt Latijns-Amerikaanse muziek in eigen arrangementen en vermengt daarbij invloeden uit Argentinië, Brazilië, Peru, Uruguay en Cuba. Een bijzonder programma vol warme zomerse grooves en exotische klanken, zowel voor achtergrondmuziek als dansbare muziek.

 

Deze latin jazzy vijfmansformatie is ontstaan op het Rotterdams conservatorium en heeft inmiddels op vele verschillende podia in verschillende landen opgetreden, waaronder de Rotterdamse Schouwburg, De Doelen, Het Binnenhof en op festivals als North Sea Jazz en World Music Festival Guangzhou. Indien u een kleinere formatie wensti is de band ook te boeken als trio.

 

Wilt u dit zomers en sfeervol bandje boeken voor uw feest, bruiloft, verjaardag, ceremonie, receptie of bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan voor South American Swing!