South American Swing' quintet speelt sfeervolle, zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek. Van Braziliaanse samba, tot Argentijnse en Peruaanse folklore, tot de Cubaanse bolero's en son. Het quintet is ontstaan op het Rotterdams conservatorium, uit een samenwerking van muzikanten met een passie voor de Afro-Cubaanse, Braziliaanse en Wereldmuziek. Het quintet speelt Latijns-Amerikaanse muziek in eigen arrangementen en vermengt daarbij invloeden uit Argentinië, Brazilië, Peru, Uruguay en Cuba. Een bijzonder programma vol warme zomerse grooves en exotische klanken, zowel voor achtergrondmuziek als dansbare muziek. Geschikt voor uw feest, bruiloft, receptie, diner, ceremonie of evenement.

 

Deze latin jazzy vijfmansformatie hebben op veel verschillende podia in verschillende landen gespeeld. Zo hebben zij onder andere op het de Rotterdamse Schouwburg, De Doelen, Het Binnenhof en op festivals als North Sea Jazz en World Music Festival Guangzhou opgetreden. Daarnaast is de band ook voor een scherpe prijs te boeken als een trio formatie, indien u een kleinere formatie wenst op uw gelegenheid. 

 

Wilt u dit zomers en sfeervol bandje boeken voor uw trouwerij, verjaardagsfeest, trouwceremonie, receptie of bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan voor South American Swing!