< Terug naar overzicht

The Piano Show

De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.
vanaf: 
1 145,-
5

Referenties

"Wat een goede performance! Alle gasten danste en zongen mee door het enthousiasme van de heren. "
Jenny Niesink
5
"'The Piano Show' was de goede keuze voor ons evenement. De bezoekers waren erg enthousiast!"
Peter Molenaar
5
"Bedankt voor het goede optreden. De artiesten van 'The Piano Show' waren uitstekend! "
Thomas en Annemiek van de Scheur
4
"De boeking van The Piano Show is super goed gegaan. Het duo had er veel zin in en waren erg vriendelijk. Ook waren ze bereid eerder te beginnen om vast achtergrond muziek te spelen."
Stephanie - Keep it Quiet
5
"De Crazy Piano show was echt top en i.c.m. de ledvloer en de verlichting maakte het, het totaalplaatje af. Nog een Amsterdams rondje met Peter Beense gehad en de polonaise werdt al snel ingezet. Al met al een top avond gehad dankzij Evenses!"
Maurice
5

The Piano Show

Twee piano entertainers verzorgen een wervelende piano show! Met veel interactie met het publiek wordt een spetterende show verzorgd, waarbij het publiek verzoeknummers kan aanvragen. De piano-entertrainers kunnen met alle muziekstijlen uit de voeten: van het beste uit de top-1000 tot aan Nederlandstalig, en van een prachtige ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld: verzoeknummers kunt u altijd indienen.

 

De piano show staat onder leiding van pianist Lode. Hij heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van piano entertainment. Met hem is een team van 4 professionele piano entertainers, zodat we altijd de optredens door kunnen laten gaan. Alle entertainers zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Hierdoor hebben wij deze show altijd beschikbaar voor uw gelegenheid. Omdat de muzikanten alle muziekstijlen beheersen is deze duelling piano show inzetbaar voor elke gelegenheid en locatie. Denk aan bedrijfsfeesten, openingen, productpresentaties, bruiloften, ceremonies, huwelijken, privéfeesten, braderieën, en nog veel meer!

 

Alles is mogelijk qua repertoire:
Vrijwel alles is mogelijk met onze allround entertainers. Zij beheersen duizenden nummers en vrijwel de gehele top 2000 kan voorbijkomen. Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunt u (desnoods op een bierviltje) uw verzoeknummers ter plekke indienen!

 

De show kan ook worden uitgebreid met een drummer of een saxofonist of zelfs een complete blazerssectie! U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen! Wilt u spetterend piano entertainment voor uw jubileum, dorpsfeest of evenement? De ‘Duelling Piano Show’ te huren via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Disco
  • Dance
  • Blues
  • Soul
  • Klassiek
  • Jazz

Songs