• vleugel verhuur event
 • vleugel huren
 • piano huren
vleugel verhuur event
FMfrRvfpcQ
UHniVvqXPE
vleugel huren
piano huren

Vleugel huren

€ 675 - € 1485
4,6 (10 Beoordelingen)

Over Vleugel huren

De warme klanken van een echte vleugel zijn een zekere toevoeging aan uw evenement. Dit instrument voegt een vleugje elegantie en verfijning toe, waardoor de muzikale ervaring van uw gasten onvergetelijk wordt. kunt een vleugel huren voor vrijwel ieder type feest!


Standaard leveren wij een zwarte Yamaha vleugel of een gelijkwaardig type. Andere types, zoals een witte vleugel of grotere concertvleugels zijn ook mogelijk. Aarzel niet om contact op te nemen met Evenses om alle mogelijkheden te bespreken!

Volledige Ontzorging en Flexibiliteit in Plaatsing

Onze service is inclusief stemmen op locatie, transport en plaatsing op begane grond. Indien er een lift aanwezig is of een schuine oploop rekenen wij ook niets extra's. Uiteraard kunnen wij ook de vleugel op moeilijk bereikbare plekken plaatsen, zoals (rondvaart)boten en hogere verdiepingen. De tijden van levering en ophalen proberen wij uiteraard zoveel mogelijk af te stemmen met uw voorkeuren. 

Wilt u een vleugel huren voor uw feest, evenement of bruiloft? Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie voor de piano.

Specificaties:

 • Levering is standaard voor 24 uur, inclusief stemmen, transport en plaatsing begane grond.
 • Langere huurperiodes in overleg.
 • Plaatsing hogere verdiepingen in overleg.

Vleugel boeken?

Wilt u een Vleugel boeken voor uw evenement of feest? Een Vleugel kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Vleugel boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Vleugel boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een ander soort entertainment?

Bij Evenses hebben we niet alleen instrumenten te huur, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Bands, Zangers, Acts, andere Live muziek en meer! Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Entertainment boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Vleugel huren
Starttijd

10 Beoordelingen
4,6 (10 Beoordelingen)

Ozgür & Yasmin
Wij hadden voor ons huwelijk een witte vleugel gehuurd, oh wat zag dat er mooi uit, zeg!! Ook hadden we via Evenses een klassieke pianist geboekt, die de sterren van de hemel speelde tijdens de ceremonie. Het heeft echt wat toegevoegd aan onze dag. We hoefden ook niets te doen, de leverancier heeft alles klaargezet, zodat de pianist meteen aan de slag kon. Echt een aanrader!!
Ilja de Jong
Voor onze borrel had een collega bedacht dat hij wel voor achtergrond muziek wou zorgen. We hebben last minute een vleugel kunnen huren. De service was super, wij hoefden niets te doen. Onze collega kon direct gaan zitten en spelen. Iedereen was enthousiast over het pianospel. Bedankt dat jullie dit op zo'n korte termijn hebben kunnen verzorgen!
Bobbi O.
Prima service, aardige leverancier, goede afspraken en flexibel vooral. De vleugel moest op de tweede verdieping geleverd worden en dit kon zonder probleem. Mijn huiskamerconcert was zeer geslaagd!
Jasper bakker
We waren op zoek naar een vleugel van hoge kwaliteit voor ons huwelijksfeest en vonden precies wat we zochten. De vleugel was prachtig en heeft onze avond echt bijzonder gemaakt. Bedankt voor de geweldige service!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom techniek inhuren?

Technische apparatuur en diensten zijn essentieel voor het succes van een evenement, vooral als het gaat om licht, geluid en videodisplays. Technische apparatuur en diensten kunnen u helpen om een professionele en indrukwekkende sfeer te creëren, waardoor uw evenement nog meer impact heeft.

Welke soorten technische apparatuur en diensten zijn er beschikbaar?

Er zijn tal van technische apparatuur en diensten beschikbaar, zoals geluidsapparatuur, lichtapparatuur, videodisplays, podiums, trussing, rigging, stroomvoorziening enzovoort.

Is het mogelijk om technische apparatuur en diensten zelf te installeren en te bedienen?

Dit hangt af van het type apparatuur en uw technische kennis. Sommige technische apparatuur en diensten zijn vrij eenvoudig te installeren en te bedienen, terwijl andere complexer zijn en meer technische kennis vereisen. Het is belangrijk om het juiste personeel te hebben voor het opzetten en bedienen van de apparatuur om er zeker van te zijn dat het evenement soepel verloopt.

Is er ondersteuning beschikbaar als er technische problemen optreden tijdens het evenement?

Ja, het technische verhuurbedrijf moet ondersteuning bieden en technische problemen tijdens het evenement kunnen oplossen. Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de ondersteuning die beschikbaar is en hoe u contact kunt opnemen met het technische verhuurbedrijf in geval van problemen.

Welk type piano kunt u huren?

Er zijn verschillende soorten piano's beschikbaar om te huren, waaronder akoestische piano's, digitale piano's, vleugels, enzovoort. Het is belangrijk om het juiste type piano te kiezen dat past bij uw behoeften en uw budget.

Hoe lang kunt u een piano huren?

Dit hangt af van uw behoeften en het verhuurbedrijf. Sommige verhuurbedrijven bieden dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse huurperiodes, terwijl andere meer flexibele opties bieden. Het is het beste om de beschikbare opties te bespreken met Evenses.

Wie zorgt voor de afstemming en het onderhoud van de piano?

Het verhuurbedrijf is meestal verantwoordelijk voor de afstemming en het onderhoud van de piano tijdens de huurperiode.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

vleugel verhuur event Vleugel huren
€ 675 - € 1485
4,6 (10 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar