Zanger-pianist ‘Xander’ zorgt gegarandeerd voor een spetterende avond en kan ieder soort publiek vermaken. In zijn repertoire zijn, naast de beste platen van vroeger van onder andere Elvis, Michael Jackson, The Beatles, Abba, Queen en Bob Marley, ook de platen van nu terug te vinden. Maroon 5, Kings of Leon, Bruno Mars en The Black Eyed Peas ontbreken dus niet.

De show kan ook worden uitgebreid met een drummer, gitarist, percussionist, blazers of een saxofonist. U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen! De leukste muziek op maat voor publiek van alle leeftijden. Kortom, u bepaalt eigenlijk alles, van het volume tot aan de muziek.

Wilt u deze zanger/pianist huren voor uw bruiloft, jubileum, receptie, feest of diner? Xander is te boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.