• Acoustic One Man Band boeken
 • zanger-gitarist
 • zanger
 • gitarist
Acoustic One Man Band boeken
CujXUpc bZ
SDJIc ss
zanger-gitarist
zanger
gitarist

Acoustic One Man Band

€ 755 - € 1100
5 (1 Beoordeling)

Over Acoustic One Man Band

Wat biedt Acoustic One Man Band?

Acoustic One Man Band garandeert de perfecte akoestische live muziek voor bijvoorbeeld (trouw)recepties, huiskamer- of tuinconcerten of gezellige muziekcafés waar een warme sfeer hangt. Deze zanger-gitarist is perfect voor de kleinere en intiemere events. Het is een mix van creativiteit, technologie en muzikaliteit in een gezellige candlelight atmosfeer.

Zelfs een solo optreden kan enorm variëren. Ben je op zoek naar enkel een gitaar en een stem zonder versterking aan een kampvuur in een intieme sfeer? Dat kan, maar Acoustic One Man Band is ook zeer geschikt voor je receptie als achtergrondmuziek.

De grootste uitdaging van Acoustic One Man Band is de volgende: hoe krijg je een publiek met enkel een gitaar en een stem voor elk nummer op het puntje van hun stoel ? Alles begint bij de keuze van het repertoire. Deze moet al zeer gevarieerd zijn, en de nodige inspiratie met zich meebrengen om er iets speciaals van te maken. Zeer bekende tot minder bekende klassiekers uit de pop-, rock- en soulmuziek passeren hier de revue. Je zal snel merken dat er altijd voldoende creativiteit en muzikaliteit aanwezig is om er altijd iets speciaals van te maken zodat je je nooit zal vervelen.

De doelstelling is om afhankelijk van de situatie, een smile op je gezicht te toveren, je kippenvel te doen krijgen of je tranen de vrije loop laten gaan. Muziek draait om emoties en die raken doe je enkel als alles klopt. Prachtige samenzang, mooie arrangementen en een buitengewoon talent om dit uit te voeren. Dit is wat Acoustic One Man Band zo uniek maakt.

Bij Evenses kunt u:

Ontvang de beschikbaarheid van Acoustic One Man Band
Starttijd

Repertoire Acoustic One Man Band

Nummers

Bonnie Tyler - Heartache
Bronski Beat - Smalltown Boy
Bryn Adams - Run to you
Charlie Worsham - I hope I'm stoned
Chris Isaac - Wicked Game
Chris Stapleton - Arkansas
Chris Stapleton - Millionaire
Chris Stapleton - Whiskey and you
Crowded House - Better be home soon
Dany Vera - Rollercoaster
Don Mc Lean - Vincent
Elton John - Crocodile Rock
Elton John - Rocket Man
Eric Clapton - Before you accuse me
Eric Clapton - Lay Down Sally
Eric Clapton - Nobody know you
Eurythmics - When tomorrow comes
Eva Cassidy - Wayfaring Stranger
Keb Mo - Perpetual blues machine
Nick Kershaw - I won't let the sun go down on me
Paolo Nuttini - Through the echoes
Pearl Jam - Black
Pink Floyd - Comfortably Numb
Pink Floyd - Wish you were here
Prince - Little red corvette
Queen - A kind of magic
Queen - Love of my life
Seal - Crazy
Simon & Garfunkel - The Boxer
Simple Minds - Alive and kicking
Stevie Ray Vaughn - Life by the drop
The Beatles - Blackbird
The Beatles - Here comes the sun
The Black Crowes - She talks to angels
The Doobie Brothers - What a fool believes
The Eagles - Take it easy
The Outfield / Bryan Adams - Your Love / Summer of 69
Wham - Freedom

1 Beoordelingen
5 (1 Beoordeling)

Ria van den Eynde
Een aanrader! Wij wilden onze trouwdag beleven met warme mensen, lekker eten, live muziek en goede gesprekken. De locatie mat mooie tuin hadden we zelf gekozen, het prachtige weer kwam zomaar aanwaaien. Acoustic One Man Band speelde tijdens de receptie en bij het aperitief en na het diner was Acoustic Classics er met een driekoppige bezetting. De muzikanten hebben drie keer voor een ongedwongen, fijne sfeer gezorgd waar zowel wij als onze gasten blij van werden. Wij hebben veel complimenten van onze gasten gekregen, zowel van onze jonge gasten (cool!) als van onze supersenioren (memories!) en onze leeftijdsgenoten (wow, wat een repertoire!). De verrassing van de dag kwam laat op de avond toen Acoustic Classics ons liefdeslied live bracht en we alsnog een eerste dans konden dansen. (We wilden geen dansfeest met een lege dansvloer; onze inschatting van de gasten bleek juist maar mochten er dansers geweest zijn: het had zeker gekund!) Ook praktisch is de samenwerking met Acoustic Classics erg goed verlopen. De contacten met de muzikanten liepen vlot, afspraken zijn nagekomen. Dikke dankjewel om ons trouwfeest onvergetelijk te maken!

FAQ

Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat voor muziek speelt een percussionist?

Een percussionist kan verschillende soorten percussie-instrumenten bespelen, zoals djembes, bongo's, conga's, tamboerijnen, maracas, enzovoort. Sommige percussionisten specialiseren zich in één specifiek type percussie-instrument, terwijl anderen een breed scala aan instrumenten kunnen bespelen.

Wat voor muziek speelt een gitarist?

Een gitarist kan verschillende soorten muziek spelen, van rock tot pop en klassiek. Vaak bieden gitaristen een breed repertoire van muziekstukken aan, maar het is altijd goed om te informeren welke soorten muziek een gitarist kan spelen.

Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Acoustic One Man Band boeken Acoustic One Man Band
€ 755 - € 1100
5 (1 Beoordeling)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar