Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Dixieland Band

Dixieland band boeken? Voor ieder feest, opening, winkelcentrum of bedrijfsfeest is een dixieland orkest een sfeervolle aanvulling. U kunt hier een dixie orkest huren voor ieder jubileum en bruiloft. Bekijk hier onze leuke opties.

dixieland orkest huren event
Orkest Dixieland
Dit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraaga
Eenmansfanfare De Harmonie boeken bruiloft
Eenmansfanfare De Harmonie
Eenmansfanfare De Harmonie is sfeervol en vrolijk mobiel entertainment, te boeken bij Evenses.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraaga
dixieland band boeken bruiloft
Dixieland Duo
Deze dixieland band brengt als duo een humoristisch optreden met de leukste muziek.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraaga

Dixieland band op uw feest en evenement.

Bij Evenses kunt u voor uw feest, evenement, bruiloft, borrel en bedrijfsfeest een Dixieland Band huren om zo uw gelegenheid een leuke sfeer te geven. Met onze Dixieland bands bent u gegarandeerd van een lach op de gezichten van uw gasten. Onze bands zijn divers inzetbaar. Zo kunt u kiezen voor de volwaardige 4-koppige band met een optionele uitbreiding met extra blazers. De dixieland bands kunnen ook in een twee- of driemansformatie optreden. De Dixieland bands zijn mobiel inzetbaar op uw feest en kunnen zo uw hele locatie voorzien van een spetterend optreden. Uiteraard zijn ze ook ‘gewoon’ op een podium een geweldige act. Succes gegarandeerd!

 

Leuke act voor uw gasten

 

Het Dixieland Duo is een komische, compacte Dixieland band. Ze spelen goed in op het publiek zodat de gasten zich geen moment vervelen. Al onze Dixieland bands zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionalisme, muzikaliteit en uitstraling. Als een band door overmacht verhinderd is doet Evenses er, samen met de klant alles aan om een passend alternatief te vinden. Bij Evenses zijn er geen onverwachte kosten achteraf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reiskosten. Evenses levert een all-in dienst en regelt dus alles tot in de puntjes voor u.