Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Band

De combinatie van een DJ met band is leuk om te huren als u zowel live muzikanten als een DJ wenst. Te boeken voor ieder feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en evenement!

540183 358536670856692 1799169431 n
Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraaga
The Embassy huren bedrijfsfeest bruiloft
The Embassy
Een unieke samenwerking tussen band en DJ zorgt voor een spetterend optreden!
Vanaf:
€2295,-prijs op aanvraaga
DJ act bamned huren 0
Bamned!
Een exclusieve en bijzondere DJ act, gecombineerd met drums, sax en beats.
Vanaf:
€1495,-prijs op aanvraaga

DJ met band boeken

Een geweldige combinatie is een band met een DJ. Deze unieke samenwerking zorgt voor een spetterend optreden. Bij de Soul Percussive draait de DJ de lekkerste beats, de percussionist, saxofonist en optioneel zwoele zangeres spelen mee. Dit zorgt voor een interactieve show, waarbij het publiek geweldig kan mee feesten. De band met DJ Bamned! brengen hedendaagse muziek met niet alledaags instrumenten. Dit zorgt voor een geweldig optreden op uw bedrijfsfeest. Tot slot kunt u bij Evenses The Embassy boeken. De band speelt een feestelijk repertoire, de DJ verzorgt zijn optreden en ze spelen geregeld tegelijkertijd. Perfect voor uw feest, evenement en festival.

 

Bar service op uw feest

 

Zoekt u iets unieks voor op uw bedrijfsfeest? Kies uit onze bar service. Zo kunt u bij Evenses een zuurstofbar huren. Uw gasten kunnen genieten van pure zuurstof, dit is goed voor de geest en concentratie. Een echte eyecatcher op ieder feest! Het is een bijzondere en ontspannen ervaring voor uw gasten. Daarnaast kunt u ook de wat gewonere barren bij ons huren, zoals een cocktailbar, koffiebar en smoothiebar. Uw gasten kunnen genieten van een heerlijk drankje op uw bruiloft, personeelsfeest of diner. Perfect voor uw bruiloft of jubileum is onze champagnetoren. Deze wordt geleverd met echte champagne of prosecco.