Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Viool

Een DJ en violiste huren voor uw receptie, netwerkborrel, jubileum of huwelijk? Deze leuke combinatie van een DJ met live viool is te boeken voor ieder personeelsfeest, festival of studentenfeest.

dj with strings bookings
DJ met violist
De bijzondere combinatie van dj met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraaga

Een live violist bij de DJ

Bij Evenses is het mogelijk een live violist te boeken bij een DJ. Onze violisten zijn solo te boeken, ook in een meer klassieke setting, maar wij bieden ze ook in een pakket aan. Dit pakket bestaat uit een DJ met violist. Uit ervaring weten we dat een live muzikant altijd erg gewaardeerd wordt bij een DJ. De flexibiliteit van een DJ gaat goed gepaard met het live element van een extra muzikant. Omdat onze violisten veel ervaring hebben weten ook zij zich flexibel op te stellen. Samen met een DJ weten onze violisten van ieder optreden een speciaal en spetterend feest te maken. 

 

Een violist boeken

 

Bij Evenses kunt u voor verschillende gelegenheden een violist boeken. Een klassiek violist voor een ceremonie of als achtergrond muziek bij een diner, een violist binnen een strijkersensemble, een violist als live element bij een DJ, alles is mogelijk. Heeft u speciale wensen of wilt u graag uw mogelijkheden doorspreken? U kunt altijd even contact opnemen met de werknemers van Evenses. Wij kunnen u in samenspraak met onze muzikanten altijd een gepast voorstel doen. We denken graag met u mee, waardoor u een entertainment pakket op maat kunt verwachten. Door onze ervaring, en vooral door de ervaring van onze muzikanten, kunt u met een gerust gevoel naar uw feest, evenement, festival of borrel toeleven.