De subtiele klanken van de jazz pianist brengen sfeer, zonder overheersend te zijn. Een prettige mix van standards van jazz, blues, swing, bossa nova, funk en ballads.

Jazz Pianist Sven is al jaren actief als professioneel jazz pianist. Hij speelde in binnen-  en buitenland en heeft ervaring opgedaan in talloze bandjes en muzikale projecten. Mocht jazz pianist Sven niet beschikbaar zijn dan hebben wij meerdere goede vervangers beschikbaar. Evenses werkt namelijk met een klein team van meerdere pianisten. Al onze jazz toetsenisten zijn conservatorium geschoolde professionals en verzorgen standaard een digitale piano. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de instrumenten. Daarnaast kunnen wij tegen gunstige voorwaarden een prachtige vleugel voor u verzorgen.

Naast solo-optredens, zijn en mooie uitbreidingen mogelijk door bijvoorbeeld samen op te treden met een saxofonist, zangeres, gitarist of contrabassist. Zo kunt u ook kiezen voor een jazzduo, trio of een complete jazzband. Ook kunnen wij een echte vleugel of piano verzorgen. Wilt u jazz pianist 'Sven' huren voor uw bruiloft, lounge, receptie of diner? Dan kunt u dat direct doen via deze website. De jazz pianist is natuurlijk ook te boeken voor uw feest, huwelijk of jubileum.

Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!