Josylvio boeken

Josylvio, geboren in 1992, is een rapper met Egyptische en Nederlandse roots. In amper 2 jaar tijd wist Joysolvio meerdere gouden en platina platen op zijn naam te schrijven. Dankzij zijn successen is Josylvio niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige Hiphop en rap wereld.

In 2015 bracht Joysolvio zijn debuut single "Le7nesh" uit in samenwerking met Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Dankzij het enorme succes bracht Josylvio al snel zijn debuutalbum "Ma3seb" uit in 2016. Hij werkte samen met andere bekende rappers zoals Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje.

Ondertussen heeft Josylvio ook zijn tweede album "Twee Gezichten" uitgebracht. In 2017 bracht Josylvio het nummer "Ride Or Die" uit en de hit belande meteen op nummer 1 van de officiële hitlijst van Nederland. Zijn videoclip werd inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken op YouTube en bekroond met een dubbel platina award.

De rapper maakte zijn naam meer dan waar op grote festivals zoals WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summerfestival in Antwerpen.

Boekingen Josylvio

Wilt u Josylvio boeken voor uw festival, verjaardagsfeest of stadsfeest? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Josylvio.