Josylvio boeken

Josylvio, geboren in 1992, is een rapper met Egyptische en Nederlandse roots. In amper 2 jaar tijd wist Joysolvio meerdere gouden en platina platen op zijn naam te schrijven. Dankzij zijn successen is Josylvio niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige Hiphop en rap wereld. Josylvio boeken

Biografie Josylvio

Josylvio is de man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar zijn grote voorbeeld is Tupac. In 2015 bracht Joysolvio zijn debuut single "Le7nesh" uit in samenwerking met o.a. Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Josylvio en Esko kende elkaar van school. Josylvio zei: 'het was voorbestemd dat we elkaar weer ontmoeten'. El Mektab zeggen we in het Arabisch: 'het lot'.Dankzij het enorme succes bracht Josylvio al snel zijn debuutalbum "Ma3seb" uit in 2016. Hij werkte samen met andere bekende rappers zoals Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje.

Ondertussen heeft Josylvio ook zijn tweede album "Twee Gezichten" uitgebracht. In 2017 bracht Josylvio het nummer "Ride Or Die" uit en de hit belandde meteen op nummer 1 van de officiële hitlijst van Nederland. Zijn videoclip werd inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken op YouTube en bekroond met een dubbel platina award.

De rapper maakte zijn naam meer dan waar op grote festivals zoals WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summerfestival in Antwerpen.

Josylvio boeken prijs.png

Ondernemer Josylvio

In 2018 heeft Josylvio zijn eigen platenlabel opgericht genaamd 'Hella Cash'. Josylvio heeft o.a. Ashafar, Moeman en KA getekend onder zijn platenlabel. Hiermee wilt hij verder bouwen met het creëeren van zijn eigen imperium. Bekijk hier 1 van de zovele samenwerkingen van de heren. Het nummer heet 'Mama Bid'. Josylvio boeken

Boekingen Josylvio

Wilt u Josylvio boeken voor uw festival, verjaardagsfeest of stadsfeest? Josylvio boeken via Evenses voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Josylvio.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Josylvio boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Josylvio boekingen bekend als een groots feest spektakel.