< Terug naar overzicht

Josylvio boeken

Josylvio boeken en het feest van je dromen beleven
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Josylvio brengt de ene hit na de andere uit. Zeker een artiest om in het oog te houden! "
Maaike Verbiest
4
"Ik zag hem optreden tijdens Summer Festival in Antwerpen en zijn hit "Ride Or Die" is echt een TOP nummer! Hoop hem snel nog eens live te zien. "
Mieke De Ryck
5
"Unieke rapper die vol passie op het podium staat. Leuk om te zien! "
Frits
4

Josylvio boeken

Josylvio boeken 

 

Josylvio, geboren in 1992, is een rapper met Egyptische en Nederlandse roots. In amper 2 jaar tijd wist Joysolvio meerdere gouden en platina platen op zijn naam te schrijven. Dankzij zijn successen is Josylvio niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige Hiphop en rap wereld. 

 

In 2015 bracht Joysolvio zijn debuut single "Le7nesh" uit in samenwerking met Sevn Alias en geproduceerd door Esko. Dankzij het enorme succes bracht Josylvio al snel zijn debuutalbum "Ma3seb" uit in 2016. Hij werkte samen met andere bekende rappers zoals Hef, Lijpe, Cho, Kevin en Adje

Ondertussen heeft Josylvio ook zijn tweede album "Twee Gezichten" uitgebracht. In 2017 bracht Josylvio het nummer "Ride Or Die" uit en de hit belande meteen op nummer 1 van de officiële hitlijst van Nederland. Zijn videoclip werd inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken op YouTube en bekroond met een dubbel platina award. 

 

De rapper maakte zijn naam meer dan waar op grote festivals zoals WOO HAH, Encore, Appelsap, Dutch Valley, Vestival en Summerfestival in Antwerpen. 

 

Boekingen Josylvio

 

Wilt u Josylvio boeken voor uw festival, verjaardagsfeest of stadsfeest? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Josylvio.

 

Anderen bekeken ook

Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Ronnie flex boeken feest

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiesten

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiestenDe rapper waar niemand om heen kan, de sensatie van nu is natuurlijk Ronnie Flex!2999,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer
SevnAlias boeken evenement

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiesten

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiestenBoek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest. 2999,-Lees meer