De top 5 Nederlandse zangers en zangeressen op onze pagina

dre-hazes-jr-boeken-bruiloft-festival.jpg

De beste Nederlandse zangers en zangeressen

Wilt u uw verjaardag, huwelijksfeest of bedrijfsfeest groots aanpakken? Dan lukt u dat met een goede feestlocatie, een perfecte catering en een toffe act. Natuurlijk is uw feest pas echt geslaagd met een optreden van een bekende Nederlandse zanger of zangeres. Alleen welke zanger of zangeres past er op uw feest? Wij geven u 5 ideeën.

Evenses verhuurt Nederlandse zangers en zangeressen die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekgenres. U kunt een bekende artiest inhuren voor diverse events, zoals een festival, bedrijfsfeest, verjaardag, stadsfeest of bruiloft. Een bekende Nederlander maakt een echt feest van uw event. De onderstaande Nederlandse zangers en zangeressen behoren tot de top 5 op onze artiestenpagina.

Dré Hazes

André Hazes Jr., ook wel bekend als Dré Hazes, is een van de bekendste en meest geboekte jonge Nederlandse volkszangers. Dré is de zoon van de geroemde volkszanger André Hazes. De jonge Nederlandse zanger heeft al verschillende hits op zijn naam staan, zoals ‘Leef’, ‘Steeds Weer’ en ‘Bedankt mijn vriend’. Verder treedt hij elk jaar op bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. In 2015, 2016 en 2017 zong Dré tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. Ook gaf hij in 2017 en 2018 concerten in de AFAS Live in Amsterdam, Ahoy Rotterdam en het Rotterdamse Sportpaleis. Bovendien was hij in 2018 gastartiest bij de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE!. Verder was de volkszanger te zien in het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, dat hem een nummer 1-hit opleverde met het nummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ opleverde. Wilt u dat uw gasten uit volle borst meezingen met Hollandse meezingers? Dan is Dré Hazes dé zanger voor uw feest.

Jan Smit

De bekende zanger die bijna elke Nederlander wel kent, is Jan Smit. Deze geboren entertainer is niet alleen zanger, maar ook acteur, televisiepresentator en voetbalbestuurder. Het genre waarin Jan zingt wordt ook wel de ‘Palingsound’ genoemd, een verwijzing naar de Volendamse muziek. Jan Smit is al heel wat jaren bekend. Zijn carrière begon op tienjarige leeftijd. De bekende Volendamse band BZN wilde een duet opnemen met een plaatselijk jong talent en Jan was de geluksvogel. Hij zong het nummer ‘Mama’ dat een groot succes werd. Daarna mocht de toen jonge Nederlandse zanger de solosingle ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ opnemen. Dat Jan niet alleen populair is bij Nederlanders bewijst wel zijn populariteit in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië en Frankrijk. Dankzij het heerlijke repertoire, zijn enthousiasme én de interactie met het publiek, zorgt Jan ervoor dat uw gasten een topavond beleven.

Maan

Organiseert u een feest waar veel jongeren komen, zoals een schoolfeest? Dan is de bekende zangeres Maan een aanrader. Maan is bekend van haar deelname aan het programma The Voice of Holland 2015. Zij was de winnares en sinds die tijd is de zangeres overal te horen en te zien. Inmiddels is Maan een landelijk idool geworden. Ze zingt zowel Engelstalige als Nederlandstalige songs. In 2016 bracht ze de single ‘Perfect World’ uit die werd geproduceerd door DJ Hardwell. Voor deze single ontving de zangeres een gouden plaat. Ook haar tweede single ‘Ride It’ haalde de top 40 en werd eveneens een gouden plaat. Maan trad zes keer op in Ahoy tijdens Toppers in concert 2016 – Christmas Party of the Year. In 2017 werd de zangeres beloond met de award ‘Doorbraak van het Jaar’ bij de 100% NL Awards. Verder deed ze mee aan het bekende televisieprogramma Beste Zangers 2017. In datzelfde kwam de single ‘In Amsterdam’ uit, waarop Maan samen met Sevn Alias te horen. Deze prachtige zangeres weet de zaal op zijn kop te zetten, zodat iedereen staat te swingen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes, inderdaad de dochter van André Hazes, is opgegroeid met muziek. Al op jonge leeftijd schreef de zangeres teksten met haar vader samen, richtte ze een bandje op met wat klasgenootjes, zong ze op schoolfeestjes en deed ze auditie voor ‘Kinderen voor Kinderen’. Haar carrière ging pas echt van start toen de zangeres meedeed aan het programma ‘So You Wannabe A Popstar’, waar ze vierde werd. Hierna bracht Roxeanne haar allereerste single ‘Ik hou van jou’ uit. Deze single stond 9 weken in de Top 40 en werd een flinke hit. Naast zangeres is Roxeanne DJ. Zo draait ze geregeld op grote feesten en evenementen. In 2015 was de zangeres gastartiest tijdens de bekende concerten van De Toppers in de Amsterdam ArenA. Ook zingt Roxeanne elk jaar mee tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. In 2017 bracht de zangeres de single ‘Ik was toch je meisje’ uit en tekende ze een platencontract bij de Nederlandse platenmaatschappij Top Notch. Datzelfde jaar bracht ze haar debuutalbum ‘In mijn bloed’ uit. Op dit album laat Roxeanne een vernieuwende, pure sound horen. Wilt u Roxeanne Hazes huren voor uw feest? Dan is dat een absolute aanrader! Met haar prachtige stem betovert zij uw gasten en zorgt zij voor een onvergetelijk optreden.

Glennis Grace

Glennis Grace is één van de beste Nederlandse zangeressen. Deze zangeres heeft een dijk van een stem en met haar deelname aan America’s Got Talent is de zangeres hard op weg om wereldberoemd te worden. Glennis begon al heel jong met zingen en op haar elfde trad ze op met Julio Iglesias. In 1994 deed de zangeres op zestienjarige leeftijd mee aan de Soundmixshow. Ze trad op als Whitney Houston en won de show. Hiermee sleepte ze een platencontract in de wacht en bracht haar eerste single ‘I’m Gonna Be Strong’ uit. In 2002 stond Glennis als gastzangeres in de Ahoy tijdens In Concert In The Round van René Froger. Ook zong ze mee op de duettenplaat van Gordon & van de zanger Gordon. In 2011 deed de zangeres mee aan het derde seizoen van De beste zangers van Nederland. Ze zong een versie van het nummer ‘Afscheid’ van de band Volumia!, waarmee ze won en een nummer 1-hit scoorde. Ook stond de zangeres datzelfde jaar als gastartiest op het podium bij Toppers in concert 2011 in de Amsterdam ArenA. In 2012 bracht Glennis het studioalbum ‘This Is My Voice’ uit, waarop een mix is te horen van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. Een jaar later, in 2013, sloot de zangeres zich aan bij de formatie ‘Ladies of Soul’. Wilt u Glennis Grace boeken voor uw event? Dan bent u verzekerd van een mooie en onvergetelijke avond. De zangeres zingt haar nummers vol overgave en schakelt goed tussen emotionele nummers en uitbundige songs.

Wilt u een bekende artiest huren?

Wist u dat Evenses u nog veel meer artiesten biedt? Naast de 5 bovenstaande Nederlandse zangers en zangeressen, kunt u bij ons nog tal van andere bekende artiesten boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Dries Roelvink, Gerard Joling, John West, O’G3NE en Eva Simons? Of huur een minder bekende artiest, zoals zanger Yuri, zanger Danny, Suzy  Jane of Lisa Marie. Neem een kijkje in onze guide of neem contact op met een van onze event managers. Zij voorzien u graag van een advies.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar